Megosztotta a világot Gillian Anderson merész vaginaruhája a Golden Globe-on

2024. január 09.
A Szexoktatás című sorozat szexuálpszichológusát alakító Gillian Anderson ruhája egy merész fricskát tartogatott az idei Golden Globe-on.

Az elmúlt évek egyik megasikerének számító Szexoktatás sorozatban Gillian Anderson egy ismert szexuálpszichológust alakít, aki még saját fia életét is megkeseríti azzal, hogy minden élethelyzetben a szexualitás jelentőségét látja. Az X-akták sztárja az idei Golden Globe-on nem hagyta ki a lehetőséget, hogy fejet hajtson karaktere előtt – méghozzá egy meglehetősen különleges ruhadarabbal!

A színésznő egy hófehér, pánt nélküli, klasszikus fazonú estélyit választott az eseményre, amiben első ránézésére nincs is semmi különös.

  

Ha azonban egy kicsit közelebbről is megvizsgáljuk Gillian Anderson szettjét, láthatjuk, hogy a ruhát telehímezték vaginákkal. Bár a mintát valószínűleg csak az igazán szemfülesek vehették észre, a hímzett vaginák tagadhatatlanul beborítják a sztárt. Ezen a közeli képen jobban is meg lehet figyelni a mintát:

A neten egyébként vegyes volt a nem mindennapi darab fogadtatása: egyesek szerint az 55 éves Gillian Anderson ruhája egyszerűen csak illetlen és botrányos, míg sokan kifejezetten ajnározták a merész, feminista gesztusért. Az eseményen egyébként Anderson elárulta, hogy a ruhát Gabriela Hearst tervezte, majd amikor arról faggatták, miért választotta az extravagáns darabot, elmondta, hogy nemcsak Szexoktatás karakterére szeretett volna utalni, de „számos más okból” is fontosnak tartotta, hogy a testén viselje a megosztó hímzést.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images