Ő a ma 53 éves Gillian Anderson tehetséges és csodaszép lánya

2021. augusztus 09.
Gillian Anderson szinte mindenki ismeri. Itt az ideje, hogy lánya, Piper Maru Klotz nevét is az eszünkbe véssük, egészen biztos, hogy sokat hallunk még róla!

A születésnapját ünneplő Gillian Andersont legutóbb A korona című sorozatban láthattuk viszont Margaret Thatcherként, közben pedig lánya, Piper Maru Klotz is egyre nagyobb ismertségre tesz szert művészi körökben csodás alkotásainak köszönhetően.

Gillian Anderson tehetséges lánya Piper Maru Klotz

Ismerd meg Pipert!

Piper a színésznő legidősebb gyermeke (Gillian egy későbbi kapcsolatából született még 2 kisfia), 1994-ben született Vancouverben. Édesapja Clyde Klotz, aki az X-akták művészeti vezetőjeként dolgozott. Nevét már egészen pici korában megismerte a világ, a rendkívül népszerű sorozat atyja, Chris Carter ugyanis 1996-ban az X-akták egyik epizódjának a Piper Maru címet adta. 

Mivel Gillian Anderson 2002-ben az Egyesült Királyságba költözött, Piper is itt folytatta a tanulmányait. Bár édesanyjának köszönhetően vérében van a színjátszás, ő inkább apja nyomdokaiba lépett: színházi tervező szakon végzett.

Most tervezőként és művészként dolgozik színházakban, rendezvényeken, de tévéműsorok és filmek kapcsán is kap felkéréseket. Közben saját webshopot is működtet, itt bárki szemügyre veheti munkáit és rendelhet is az általa készített alkotásokból. Tengernyi elfoglaltsága mellett akad azért némi szabadideje is, ilyenkor a kutyájával, Nelsonnal foglalkozik legszívesebben és a növényeit gondozza. 

Piper nem rajong a nyilvánosságért, jobban szeret a színfalak mögé húzódni, édesanyját is csak kétszer kísérte el olyan rendezvényekre, amiket nagy médiafigyelem övezett. Legutóbb A korona második évadának bemutatóján sétált végig a vörös szőnyegen.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Piper Maru (@bpmarumaru)

„Amellett, hogy performansztervezőként dolgozom, kedvtelésből és megbízásból is készítek művészi alkotásokat. Jelenleg a rajzos illusztrációkra és festményekre koncentrálok, de más területeken is szívesen alkotok” – írja bemutatkozásában Piper.

Forrás: Evoke Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?