Gillian Anderson: „Ha a köldökömig ér a mellem, akkor sem veszek fel melltartót”

2021. július 22.
Ha mi is a járvány alatt szabadultunk meg a merevítős melltartó zsarnokságától, és úgy döntöttünk, nem hajtjuk igába a fejünket ismét azután sem, hogy újraindult az élet, érdemes bátorításként meghallgatnunk Gillian Anderson inspiráló szavait.

Az X-Akták legendás színésznője az Instagramján beszélt arról, hogyan szabadult meg egy életre a melltartójától. Gillian Anderson arra a kérdésre, mi volt a kedvenc ruhadarabja a karanténban, azt válaszolta: „nem viselek többé melltartót. Nem hordok melltartót. Képtelen vagyok valaha is melltartót viseleni. Nem tudok, nem. Nem megy.”

gillian-anderson-melltarto

„Bocsánat, de az sem érdekel, ha a köldökömig lóg a mellem. Nem veszek fel melltartót. Túl kényelmetlen”–  folytatta Gillian Anderson. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana)

A színésznőt nemrég Emmy-díjra jelölték Margaret Thatcher megformálásáért A korona című sorozatban. Azt is elárulta azért, mi valójában a kedvenc öltözéke – függetlenül a járványtól –: kényelmes fekete melegítőnadrág és hozzá illő fekete pulcsi. „Minden nap, ha tudom, ezt hordom” – mondta Anderson. Hogy az Emmy díjátadójára azért visel-e majd melltartót a színésznő vagy sem, arról egyelőre nem nyilatkozott.

Forrás: marieclaire.com Fotó: Getty Images

Olvass tovább!