Jennifer Lopez bizarr napszemüvegben sokkolt Párizsban

2024. január 22.
Jennifer Lopez kilépett a komfortzónájából és egy extravagáns – sokak szerint már komikus – napszemüvegben jelent meg az idei Paris Fashion Weeken.
Jennifer Lopez 3:2

Jennifer Lopeztől megszokhattuk, hogy a divat terén inkább biztonsági játékos: a glamúros, nőies szetteket részesíti előnyben, melyek kiemelik szépségét és fokozzák ragyogását. Az idei Paris Fashion Weeken azonban kilépett komfortzónájából és egy egészen extravagáns kiegészítő után nyúlt – a netezők véleménye alapján meglehetősen megosztó eredménnyel…

Jennifer Lopez a Schiaparelli bemutatóján tűnt fel Párizsban, és elsőre talán sokan fel sem ismerték az énekesnőt. J.Lo látványos, aranykeretes napszemüvegét a hozzátartozó, mérgesen összehúzott arany szemöldök teszi egészen extravagánssá és a kommentek alapján kissé komikussá. A statement darab mellé Jennifer Lopez hangsúlyos arany fülbevalót választott, ezenkívül fehér garbót és egy szintén különleges fehér kabátot viselt. 

Nem Jennifer Lopez volt egyébként az egyetlen sztár, aki rendhagyó lookot választott a divatbemutatóra: Zendaya extrém hajviselettel lepte meg a divathét közönségét, az Eufória másik sztárja, Hunter Schafer pedig egy óriási virágos nyakékkel keltett feltűnést. 

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images