Dúl a szerelem: felrobbant az internet Jennifer Lopez és Ben Affleck szenvedélyes csókjától

2024. január 08.
Jennifer Lopez és férje, Ben Affleck között továbbra is csak úgy izzik a levegő. A sztárpár ismét lángra lobbantotta a vörös szőnyeget szenvedélyes csókjukkal, na meg persze a színésznő babarózsaszín sellőruhájával.
Jennifer Lopez és Ben Affleck a Golden Globe-on

Kétségtelen, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck szokásukhoz híven lángra lobbantották a vörös szőnyeget az idei Golden Globe-díj-átadón. Legyen szó egy romantikus reggeli sétáról, vagy a vörös szőnyegen elcsattant csókról, jól látható, hogy a sztárpár között továbbra is zzik a levegő. 

Ben Affleck Air című filmje jelölést kapott az idei Golden Globe-on, így egyértelmű volt, hogy az énekesnő teljes vállszélességgel támogatni fogja férjét, még akkor is, ha púderszínű sellőruhája ellopta a show-t. Annak ellenére, hogy a házaspár között csak úgy izzott a levegő, néhány kínos kérdésre is kénytelenek voltak válaszolni. A Variety egyik riportere ugyanis megkérdezte a színésznőtől, hogy honnan tudja, miszerint ez lesz az utolsó házassága, tekintve, hogy Ben Afflecket leszámítva, korábban már három férje is volt. Jennifer Lopez elmondása szerint mindig a legjobb szándékkal vág bele az ember egy kapcsolatba, majd azt is hozzátette: 

„Amikor tudod, akkor tudod.” 

A színésznő azt is hangsúlyozta, hogy kapcsolatuk csodás példája annak, miszerint a szívfájdalomtól vissza lehet találni a szerelemhez. 

A rajongók továbbra is megőrülnek a párosért, éppen ezért rendkívül ízléstelennek találták a riporter által feltett kérdést.

Forrás: People, Daily Mail Fotó: Getty Images