Jennifer Lopez pucér menyasszonyi ruhában énekelte meg tönkrement házasságait

2024. január 11.
A zátonyra futott kapcsolatait dolgozta fel.
Jennifer Lopez pucér menyasszonyi ruhában énekelte meg tönkrement házasságait

A művészet terápia – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Jennifer Lopez a korábbi négy házasságát dolgozta fel This Is Me…Now című albumán található Can’t Get Enough videoklipjében.

A Dave Meyers által rendezett kisfilm az oltárnál kezdődik az első számú férjjel, miközben a barátai fogadnak a házasságukra. A nászmenet ezután eltáncol egy másik helyszínre, ahol már a következő választottjával táncol az énekesnő, méghozzá egyenesen a harmadik férjének karjaiba. Innentől az exei felváltva jelennek meg a videóban, majd amikor JLo eldobná a csokrot, az egyik barátja azt tanácsolja a másiknak, hogy inkább ne próbálja meg elkapni, mert el van átkozva.

Ahogy azt az énekesnő korábbi, zátonyra futott házasságai is mutatják, a klip vége sem kecsegtet sok jóval, hiszen azt hallhatjuk, hogy Jennifer férje panaszkodik az énekesnővel kötött házasságáról.

Lopez azt is elárulta, hogy ezt a projektet már 22 éve dédelgette magában. Remélhetőleg végre véget ért a balszerencsés sorozat a sztár életében és a videó folytatása végül jól alakul, hiszen 2022-ben házasodott össze korábbi szerelmével, Ben Affleckkel, miután két évtizeddel ezelőtt szakítottak.

Forrás: Eonline, Fotó: Getty Images