Jennifer Lopez pezsgőszínű króm manikűrjénél nem kell szebb szilveszteri köröm

2023. december 15.
Azonnal bejelentkezünk a műkörmöshöz, ha meglátjuk Jennifer Lopez csodásan ragyogó, mégis elegáns króm szilveszteri körmeit! A ruhánkról nem tereli majd el a figyelmet, csak kiemeli a szépségét.
Jennifer Lopez szilveszteri köröm
  • Azt eddig is tudtuk, hogy Jennifer Lopez teljesen más hőfokon ragyog, mint a földi halandók.
  • Épp csak megterveztük a karácsonyi ünnepi manikűrünket, de J.Lo már azt is megmutatta, milyen lesz a szilveszteri körmünk.
  • Jennifer Lopez legutóbbi megjelenésében nem csak elképesztően látványos mellvértjére érdemes figyelnünk, hanem a pezsgőszínű króm manikűrre is, ami tökéletes szilveszteri köröm.

Az Icon Award-gála után mindenki Jennifer Lopez mellvértjéről és Grace Ling által tervezett öltözékéről beszélt. Pedig az énekesnő manikűrje legalább annyira figyelemre méltó, mint a ruhája. A pezsgőszínű króm manikűr ugyanis tökéletes szilveszteri köröm.

Semleges, mégis látványos szilveszteri köröm

Jennifer Lopez manikűrjének színválasztása tökéletesen harmonizált a fénylő szemhéjpúderrel. Ám míg a körmökön a fémes ragyogás a mellvért csillogását idézte vissza, a szemfestés inkább melegebb hatást keltett. Tény azonban, hogy a króm pezsgőszín nem csak ünnepi, de tökéletes választás szilveszteri körmökhöz.

Tom Bachik alkotta meg Jennifer Lopez ragyogó pezsgőszínű körmeit. „Csak és kizárólag hosszú körmökkel érvényesül ez a metálfényű pezsgőszínű manikűr” – jelentette ki a körömstylist, aki azt is elárulta, milyen színeket használt. Ezekkel dolgozhatunk mi is, ha szilveszteri körömként bevállalnánk Jennifer Lopez pezsgőszínű manikűrjét.

A CND Shellac Géllakkját viselte a színésznő a kezén Frostbite árnyalatban. „Fémes, nude pezsgő egy kis smaragd hatással” –mondta róla Bachik. (A szín egyébként a Vinylux körömlakkjai között is elérhető.)

A sztármanikűrös azt is megmutatta, milyen lakkal alkotta meg Jennifer Lopez pezsgőszínű manikűrjét, ami tökéletes szilveszteri köröm

A sztármanikűrös azt is megmutatta, milyen lakkal alkotta meg Jennifer Lopez pezsgőszínű manikűrjét, ami tökéletes szilveszteri köröm

Miért tökéletes szilveszteri köröm a pezsgőszín?

Mivel szilveszterkor nem arra akarunk figyelni, vajon milyen állapotban vannak a körmeink, ezért célszerű semlegesebb színt választani. A metálfényű pezsgőszín árnyalat szilveszteri körömként azért is működik remekül, mert változatosan öltözködhetünk hozzá. 

  • Ha olyan helyre megyünk, ahol elegáns estélyi ruhában, báli szettben jelenünk meg, akkor tökéletes kiegészítőként viselkedik, nem tereli el a figyelmet a frizuráról és a ruháról.
  • Farmer-laza póló összeállítású szettekhez, házibuliba is tökéletes, nem leszünk túlöltözöttek, mégis megadja ez a szilveszteri köröm azt a csillogást és vibrálást, ami az év utolsó napjához és az új év köszöntéséhez jár.

Forrás: Allure, fotó: Instagram/Tom Bachik, Getty Images