Kylie Jenner 5 éves kislányával pózolt a Paris Fashion Weeken

2024. január 25.
Kylie Jenner és ötéves kislánya, Stormi tökéletesen passzoló szettekben mosolyogtak a kamerákba a Valentino párizsi bemutatóján.
Kylie Jenner kisfiának a neve nagyon kínos dolgot jelent

Kylie Jenner rendhagyó „kiegészítőt” választott magának a 2024-es Paris Fashion Weekre: a reality-sztár ugyanis magával vitte ötéves kislányát, Stormit is. A Kardashian lány és kislánya ráadásul tökéletesen passzoló szettekben jelentek meg a divatvilág rangos eseményén, ahol a Valentino Haute Couture show-ját nézték meg szerdán.

Kylie Jenner egy klasszikus, pánt nélküli fekete ruhát viselt, amit egy lazán magára vetett fekete tollpelerinnel egészített ki. A földig érő fekete ruha csodásan kiemelte Kylie alakját, a fekete napszemüveg pedig frissé, modernné tette a lookot. Kylie Jenner kislánya, Stormi szintén hasonló fekete tollas kabátot és fekete balettcipőt viselt, és híres mamájához hasonlóan ő is egy vagány napszemüveggel emelte megjelenését.

Nem ez volt egyébként az első alkalom, hogy az anya-lánya páros összeöltözve pózolt: 2022 decemberében Kylie Jenner és Stormi passzló fekete-arany Mugler kreációkban jelentek meg a családi karácsonyi partin.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images