Túl szexi húsvéti fotói miatt támadják Kylie Jennert

2023. április 11.
A 25 éves Kardashian lány szokásához hűen szexi fotókkal ünnepelte Jézus feltámadását, ez azonban sok követőjének szúrta a szemét.
Kylie Jennernek szülés utáni depressziója volt

Önmagában nem túl meglepő, ha Kylie Jenner szexi szelfiket posztol Instagram-oldalára, azonban az, hogy a dögös fotókat összefüggésbe hozta a húsvét ünnepével, már sok rajongónál kiverte a biztosítékot. A 25 éves realitysztár egy testhezálló sárga vintage Jean-Paul Gaultier ruhában ünnepelte Jézus feltámadását, a képeken pedig nemcsak a húsvéti tojásokkal teli kosárkáját, de kihívóan domborodó idomait is megmutatta.

A kommentelők szerint nem kellene „szexualizálni” az egyik legnagyobb keresztény ünnepnek számító húsvétot, sokak szerint elég lett volna valami visszafogottabb póz vagy egy kedves családi kép Kylie Jennertől. Volt olyan kommentelő is, aki megjegyezte, a Kardashian lányok állandóan szexi pózokat villantanak, ahelyett, hogy „normálisan” néznének ki a képeken. „Idősebbek, gyerekeik is vannak, borzasztóan idegesítőek ezek a pózok” – írta.

A napokban röppent fel egyébként a hír, hogy Kylie Jenner Timothée Chalamet egy párt alkothat. A DeuxMoi több forrásra is hivatkozva állította, hogy Jenner és a 27 éves Timothée Chalamet január óta járhatnak. A hírt idáig még egyik sztár képviselője sem erősítette meg.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images