Kylie Jenner többé nem szerkeszti szét az Insta-képeit

2023. július 20.
A Kardashian sztori (The Kardashians) csütörtöki epizódjában a 25 éves sminkmogul leült nővéreivel, Khloé és Kourtney Kardashiannal, hogy megbeszéljék, hogyan befolyásolták őket a kortárs szépséggel kapcsolatos elvárások.
schiaparelli-divatbemutato-extrem-strassz-doja-cat-oroszlan-kylie-jenner

„Úgy érzem, hatalmas befolyásunk van – és mit csinálunk ezzel az erővel?” – kérdezte Jenner a nővéreit. „Olyan sok fiatal lányt látok az interneten, aki teljesen átszerkeszti a képeit!”  – folytatta.

Viszlát, képszerkesztők!

Kylie bevallotta, hogy régen komolyan hozzányúlt utólag, posztolás előtt a képeihez, de többé nem tesz ilyet: „Én is átestem ezen a szakaszon. De úgy érzem, most jobb helyen vagyok. Mégis, mások bizonytalanságot kelthetnek benned…” – mondta a műsorban. Jenner szerint régen nagyon magabiztos volt, teljes tévhit vele kapcsolatban, hogy bizonytalan fiatal felnőttként átszabatta volna a teljes arcát. Később, az Instagram-érában veszített az önbizalmából.

Kylie Jenner egyre magabiztosabb

A 397 millió Insta-követővel rendelkező Jenner ismét kezd visszatérni a fiatalabb korában jellemző magabiztosságához. „Azt hiszem, már hallottam minden lehetséges negatív dolgot és pletykát, amit bárki elmondhat rólam. Minél többször bántanak, annál erősebb, egyre rezisztensebb leszel.”

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images