Feketébe borult a párizsi divathét – Ezek voltak a legjobb szettek a Valentino-ház bemutatóján

2024. január 25.
A párizsi divathéten találkozhattunk már furcsa napszemüvegekkel és ruhakölteményekkel, azonban a Valentino-ház bemutatóján sok sztár feketébe burkolózott. Összeszedtük a legjobb szetteket.
Fekete szettek a párizsi divathéten

Nemrég fejeződött be az Haute Couture, vagyis a 2024-es párizsi divathét, ahol nemcsak a tervezők, de a francia fővárosba érkező hírességek ruhakölteményei is ellopták a show-t. Kétségtelen, hogy a sztárok rendkívül ügyeltek minden részletre: volt, hogy Zendaya talpig fekete ruhája és borotvaéles frufruja keltett feltűnést, máskor pedig Jennifer Lopez túlméretezett fehér, fodros szettje vonta magára a közönség figyelmét. A fashion week a Schiaparelli kifutóján vette kezdetét, ahol a sztárok teljes erőbedobással vonultak végig, azonban ez a lelkesedés a Valentino-ház bemutatóján sem hagyott alább, ahol többségük talpig feketében jelent meg.

Lássuk, hogy ezúttal kik voltak a legjobban öltözött sztárok: 

1. Kylie Jenner a párizsi divathéten

Kylie Jenner a párizsi divathéten

Kylie Jenner a párizsi divathéten

Kylie ötéves kislányával, Stormival jelent meg a divatbemutatón, mégpedig nem is akárhogy. A Kardashians sztárja egy földig érő, és testhezálló pánt nélküli estélyiben jelent meg, amelyhez egy tollakkal díszített köpeny is társult. Kylie szettjét egy arany fülbevalóval és napszemüveggel egészítette ki, hasonlóan a kis Stormihoz. Kétségtelen, hogy az anya–lánya duó mindenkit levett a lábáról. 

2. Jennifer Lopez a párizsi divathéten

Jennifer Lopez a párizsi divathéten

Jennifer Lopez a párizsi divathéten

Miután Jennifer Lopez hátrahagyta a kissé bizarr napszemüvegét, szintén egy fekete maxiruhát öltött magára, amin visszaköszönt a jelenleg uralkodó masnitrend is. A ruhája ujját kristályos szalagok díszítették, az i-re a pontot pedig a hajában lévő fekete bársony masni tette fel. Az énekesnő nemcsak fekete ruhájával, hanem az egy nappal korábbi, virágokkal borított ruhájával is levette a közönséget a lábáról.

Jennifer Lopez a párizsi divathéten

Jennifer Lopez a párizsi divathéten

3. Florence Pugh a párizsi divathéten

Florence Pugh ezúttal maga mögött hagyta káprázatos rózsaszín tülljét, és egy visszafogott, fekete féloldalas maxiruhában jelent meg. A színésznőről ugyan köztudott, hogy nem áll távol tőle az extrém megjelenés, azonban úgy tűnik, hogy most egy visszafogott és letisztult szettre esett a választása. Haját elegánsan feltűzte, ruháját pedig néhány arany kiegészítővel koronázta meg. 

Florence Pugh a párizsi divathéten

Florence Pugh a párizsi divathéten

4. Kris Jenner a párizsi divathéten

A 68 éves Kris Jenner, vagyis a Kardashian család feje egy szemet gyönyörködtető szürke tollal borított kosztümöt viselt. A sztár előszeretettel szokott divatos blézereket és kosztümöket viselni.

Kris Jenner a párizsi divathéten

Kris Jenner a párizsi divathéten

5. Rosie Huntington-Whiteley a párizsi divathéten

Rosie Huntington-Whiteley szupermodellt egy elegáns és egyben bevállalós szettben láthattuk. Egy flitterekkel díszített maxiruhát, illetve egy topot kombinált a manapság elég nagy népszerűségnek örvendő oversize blézerrel. Az outfitet mindössze néhány ezüst kiegészítő díszítette. 

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley a párizsi divathéten

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images