Ők voltak a 2024-es párizsi divathét legjobban öltözött sztárjai

2024. január 23.
Ismét a legszebb tervezői darabokban jelentek meg a kedvenc sztárjaink a francia fővárosban. A hírességek különleges összeállításokat, szebbnél szebb kiegészítőket viseltek a párizsi divathéten. Mutatjuk a legjobban öltözött sztárokat.
Ők voltak a 2024-es párizsi divathét legjobban öltözött sztárjai
  • Idén is sztárdömping volt a párizsi divathéten.
  • A 2024-es párizsi divathéten ismét rengeteg jól öltözött hírességet láthattunk.
  • Mutatjuk a párizsi divathét legjobban öltözött sztárjait.

Két napja fejeződött be a 2024-es párizsi divathét, és természetesen idén is a legszebb haute cuture ruhákban nyomultak a legnagyobb sztárok. Az fashion week első soraiban ülő hírességek igazi svédasztalt alkottak a divatra éhes szemek számára, mi most az ő összeállításaikból csipegettünk a tányérunkra.

Nehéz elfelejteni Kylie Jenner tavalyi oroszlánfejét a fekete maxiruhájával a párizsi divathéten, vagy Doja Cat 30000 vörös Swarovski kristállyal kirakott Schiaparelli szettjét, de a legtöbb sztár idén is szemet gyönyörködtető összeállításban jelent meg.

A hétfői tavaszi-nyári Schiaparelli kollekció bemutatóján például olyan hírességek töltötték fel a közönség sorait, mint Jennifer Lopez, Zendaya és Hunter Schafer, míg a Dior még aznap Rihannát, Anya Taylor-Joyt és Natalie Portmant látta vendégül. Nézzük, ki milyen szettben jelent meg a Paris Fashion Weeken.

1. Natalie Portman a párizsi divathéten

Natalie Portman igazán bevállalós volt a párizsi Dior bemutatón, hiszen még tél közepén is csupasz lábakat villantott. Rövidnadrágjához szaténmellényt és -blézert viselt a párizsi divathéten.

Natalie Portman a párizsi divathéten

2. Anya Taylor-Joy a párizsi divathéten

Anya Taylor-Joy igazán jól mixelte a különböző stílusokat a párizsi divathéten. Egy romantikus spagettipántos, piros csipke maxiruhában jelent meg a francia fashion show-n, amihez egy lábszárközépig érő fekete bakancsot viselt.

Anya Taylor-Joy a párizsi divathéten

3. Rihanna a párizsi divathéten

Rihanna egy kétrészes, fekete steppelt ruhát viselt egy szintén fekete Lady Dior táskával a párizsi divathéten. Az énekesnő fehér tűsarkúval és egy baker boy-stílusú kalappal vitt csavart a szettjébe, ami a párizsi divathétről egyenesen a 2000-es évek elejére repítette a hangulatunkat.

Rihanna a párizsi divathéten

4. Elizabeth Debicki a párizsi divathéten

Nem lennénk meglepve, ha minden szem Elizabeth Debickire szegeződött volna a párizsi divathéten. A korona sztárja ugyanis egy hófehér, bő szárú nadrágban és egy szintén fehér ingben jelent meg a Paris Fashion Weeken.

Elizabeth Debicki a párizsi divathéten

​5. Jennifer Lopez a párizsi divathéten

Jennifer Lopez úgy nézett ki a párizsi divathéten, mint egy drámai maffiafeleség. Az énekesnő túlméretezett fehér fodros kabátban és egy különleges napszemüvegben jelent meg a Schiaparelli párizsi show-ján, amit fekete harisnyával és egy különleges táskával párosított.

Jennifer Lopez a párizsi divathéten

6. Hunter Schafer a párizsi divathéten

Az Eufória sztárja egyszerűen ragyogott a mély kivágású, aszimmetrikus ruhájában a párizsi divathéten. Hunter Schafer egy különleges arany nyaklánccal és egy Schiaparelli tűsarkúval tette fel a pontot az i-re a Paris Fashion Weeken.

Hunter Schafer a párizsi divathéten

Forrás: Hello Magazine, Fotó: Getty Images