Reese Witherspoon és lánya uralták a párizsi divathetet

2024. január 26.
Reese Witherspoon és lánya, Ava Philippe úgy mászkáltak a divat fővárosában, mint két tojás.
Reese Witherspoon és Ava Philippe a párizsi divathéten

Reese Witherspoon egyre több rendezvényen jelenik meg 24 éves lányával, Ava Philippe-pel. A héten együtt látogattak el a párizsi divathét bemutatóira és azt követő eseményekre is. 

Az egyik legfrissebb fotó a Fendi Haute Couture bemutatóján készült, ahol a 47 éves Witherspoon egy magasított nyakú, elegáns fekete miniruhában jelent meg, amit egy piros kistáskával dobott fel. Ava egy kicsit vibrálóbb, sárga garbót választott, szürke kiegészítőkkel tompítva az összhatást.

Reese Witherspoon és Ava Philippe a párizsi divathéteb

Reese Witherspoon és Ava Philippe a párizsi divathéten

De nem csak a Reese Witherspoon és Ava Philippe anya-lánya párost szúrták ki a fotósok a párizsi divathéten, mutatjuk a többieket is! 

Kylie Jenner és Stormi a párizsi divathéten

Kylie Jenner 5 éves lányával, Stormi Websterrel látogatott el a Valentino üzletház bemutatójára. A páros teljesen összehangolt öltözékben, egyenfeketében és tollakkal felszerelkezve jelent meg.

Kylie Jenner és Stormi Webster

Kylie Jenner és Stormi Webster

Kate Moss és Lila a párizsi divathéten

A nemrég 50. születésnapját ünneplő Kate Moss lányával, a szintén modellként dolgozó Lilával együtt nézte meg a Dior férfi kollekciójának bemutatóját. Míg Kate vitt egy kis színt a szettjébe türkiz felsőjével, lánya maradt a szürkénél és a feketénél.

Lila és Kate Moss

Lila és Kate Moss

Glenn Close és Annie a párizsi divathéten

Glenn Close és lánya, Annie Starke a Dior bemutatóját tisztelték meg jelenlétükkel. Close egy letisztult, krémszínű nadrágkosztümöt választott, míg szintén színésznő lánya egy mintás kabátban hódított a bemutatón.

Glenn Close és Annie

Glenn Close és Annie

Lynda Carter és Jessica a párizsi divathéten

Lynda Carter, az eredeti Wonder Woman énekesnőként dolgozó lányával jelent meg Jean-Paul Gaultier show-ján. Lynda egy majdhogynem op-art-jellegű, anyaghasználatában is eklektikus, poncsószerű felsővel dobta fel fekete szettjét. Jessica egy letisztultabb, fekete-fehér összeállítást választott az estére, amit piros rúzzsal és övvel tett kicsit élénkebbé.

Lynda Carter és Jessica

Lynda Carter és Jessica

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images