Újabb részletek derültek ki Reese Witherspoon és magyar származású férje válásáról

2023. március 27.
12 év házasság után adta be a válást Reese Witherspoon és magyar származású férje, Jim Toth.
Újabb részletek derültek ki Reese Witherspoon és magyar származású férje válásáról

Néhány napja robbant a hír, miszerint Reese Witherspoon és férje, Jim Toth külön utakon folytatják az életüket. Bár a sztárpár válása sokkolta a rajongókat, már egy ideje számítani lehetett rá, hiszen ahogy tavaly novemberben mi is megírtuk, a házasságuk hónapok óta válságban volt.

A 47 éves színésznő és 52 éves férje az információk szerint mostanra végleg eltávolodtak egymástól, ám egy bennfentes forrás a hétvégén úgy nyilatkozott a Us Weeklynek, hogy a pár közti barátság a szerelem elmúltával is megmaradt. Az informátor szerint a színésznő a mai napig nagyra tartja második férjét, és nem is kívánhatott volna jobb apát a gyerekeinek. Hozzátette: Witherspoon sosem akarta, hogy vége legyen a házasságának, de az idő előrehaladtával mégis eltávolodtak egymástól. 

Reese Witherspoon és a tehetségkutató ügynökként dolgozó Jim Toth 2010 decemberében jegyezték el egymást – kevesebb mint egy évvel azután, hogy randizni kezdek. Alig néhány hónappal később, 2011 márciusában házasodtak össze, majd 2012 szeptemberében született meg Tennessee, egyetlen közös gyermekük. Toth volt a mostohaapja a színésznő korábbi házasságából született gyerekeinek is, a 23 éves Avának és a 19 éves Deaconnak.

Forrás: Daily Mail