Reese Witherspoon hófehér fürdőruhában ünnepelte a karácsonyt

2023. december 27.
Reese Witherspoon kicsit újraértelmezte a fehér karácsony fogalmát: egy mexikói tengerparton, hófehér fürdőruhában ünnepelt a sztár.
reese-witherspoon-koktel-alma

A Dr. Szöszi és a Hatalmas kis hazugságok sztárja forró hangulatban tölti az idei ünnepi szezont! Reese Witherspoont a mexikói Los Cabosban kapták lencsevégre, amint egy vakítóan fehér fürdőruhában grasszál a tengerparton. A 47 éves színésznő persze már korábban megünnepelte a karácsonyt három gyerekével az otthonában – erről több meghitt képet is megosztott Instagram-oldalán:

Reese Witherspoon kedden érkezett a trópusi helyszínre, hogy kipihenje az ünnepi felhajtást és a 2023-as évet, ami nem lehetett könnyű a sztár számára, hiszen idén vált el férjétől, a magyar származású Jim Tothtól.

Ennek megfelelően Reese Witherspoon ezúttal nem romantikus partnerrel, hanem barátokkal érkezett a nyaralására, ahol láthatóan nagyon élvezte a pihenést: smink nélkül, lazán iszogatott a parton és beitta a forró napsugarakat. A színésznő mellesleg kirobbanó formában van, ahogyan a testhezálló, fehér darab is bizonyítja – a dögös képeket ITT lehet megnézni.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images