Újabb váratlan szettel rukkolt elő Zendaya – istennőként tündökölt a Fendi-divatbemutatón

2024. január 26.
A színésznő az egész közönséget sokkolta, amikor gót háromszögfrufruban jelent meg a párizsi divatheteken, azonban úgy tűnik, hogy magabiztosabb, mint valaha.
Zendaya a Fendi divatbemutatóján

Az Eufória sztárja nemcsak ruháival hozta el a csillogást, hanem új és váratlan frizurájával is. Zendaya ugyanis a Fendi Couture 2024 tavaszi/nyári bemutatóján egy alacsony kontyba fogta a haját, ami jól kiemelte az ultrasikkes és szuper egyenes, gót háromszögfrufruját. 

Zendaya vörösesbarna haja tökéletesen kompenzálta a szintén hasonló színekben tündöklő ruháját, amelynek vastag pántja végigfutott a nyakán. Az olasz divatház földig érő ruhájának ujja az ikonikus operakesztyűre emlékeztet minket Zendaya újabb párizsi divathéten viselt szettjében.

Zendaya a Fendi divatbemutatóján

Zendaya a Fendi divatbemutatóján

A színésznő láthatóan gondosan ügyelt a részletekre, mivel a mélybordó rúzs és rózsaszín, füstös sminkje mellett kiegészítőként egyetlen hercegnős nyakláncot viselt. Zendaya nemcsak bordó ruhájával hívta fel magára a figyelmet, néhány nappal korábban testhez álló fekete ruhájával idézte meg a hollywoodi csillogást.

Forrás: Bazaar Fotó: Getty Images