Nem láttuk jönni Zendaya gót, háromszög frufruját

2024. január 24.
A 2024-es frizuratrendek között sokféle izgalmas előrejelzés szerepelt, de semmilyen előjel nem utalt Zendaya küszöbön álló, gót stílusú frufruvágására.
Zendaya gót frufruG

Az aktuális hajtrendek és a frufru mindig nagyon változó viszonyban volt egymással a frizuratörténelem során. A hullámvasútszerűen támadó frufrudivat ráadásul mindig újabb és újabb arcát mutatja, megújulva hosszban, fazonban, elválasztásban.

Zendayának hála most egy egészen meredek formában mutatkozott be a vörös szőnyegen – bébi verzióban. Hollywood egyik legfelkapottabb színésznőjének hála még az is lehet, hogy szélesebb körben divatba jön a háromszög fazonú, gót stílusú frufru.

zendaya-got-frufru

A bébi frufru csodás gót továbbgondolása

Extra váltás – bébi frufru

Persze nem kérdés, hogy nem idegen a színésznőtől a stílusváltás, sok mindent bevállal az eddigiek alapján egy kurta bob és egy szuper hosszú, hullámos frizura között. Ezt a mostani gót stílusú frufrut viszont még a vörös, 2018-as Met-gálás haja után sem láttuk jönni.

A haj hossza ezúttal extra egyenes, hátközépig érő volt, míg magát a bébi frufrut a gót stílushoz kapcsolódó háromszög vágással kurtították meg.

Gót stílus dívásan

Egyébként maga az outfit is tökéletesen passzolt ehhez a letisztult, gót frufrus megjelenéshez. Fekete, garbónyakú felsővel, izgalmas tüskés csomókkal tűzdelt megoldású ujjakkal, selymesen a leomló fekete, földig érő szoknyával.

Egy biztos, a hét egyik legegzotikusabb, legfuturisztikusabb megjelenését nyújtotta a vörös szőnyegen, amelyből sokan inspirálódhatnak, akik egy kicsit is vonzódnak a gót stílushoz.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images