A terhes Blake Lively ügyes trükkel préselte bele magát ruháiba

2023. január 10.
Blake Lively már igencsak a terhessége vége felé jár, nem is csoda, ha már nehezen talál magának ruhákat a gardróbjában. Szerencsére egy ügyes trükkel megoldotta a problémát!

Valószínűleg sok nő számára ismerős az érzés, amikor a harmadik trimeszterben járva már tényleg semmit nem tudunk (és nem is igazán akarunk) magunkra húzni. Nincsen ez másképpen a sztárokkal sem: a negyedik gyerekével várandós Blake Lively sem fér már bele a ruháiba.

Sokan vannak, akik ilyenkor nem akarnak feleslegesen kismamaruhákat venni, valószínűleg Blake Lively is közéjük tartozik, akinek rutinos kismamaként már bőven van tapasztalata a témában. A színésznő nemrégiben Instagram-oldalán osztott meg egy ügyes trükköt, amivel mégis sikerült csinos outfitet varázsolnia meglévő ruháiból.

blake-lively-terhesseg-ruhatar-trukk

„Ha a szoknya hátulján már nem tudod felhúzni a cipzárt, a ruhádon pedig már nem tudod begombolni a gombokat – viseld együtt a kettőt! Ki mondta, hogy két problémából nem lehet megoldás?” – írta 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában Blake Lively. Annyi biztos, hogy a végeredmény elképesztően stílusos és ragyogó lett!

Blake Lively és férje, Ryan Reynolds három gyereket nevelnek együtt, James 7, Ines 6 és Betty 3 éves.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!