Akár már pár ezer forintért is meg lehet venni Meghan Markle ikonikus szoknyáját

2024. január 31.
Meghan Markle nemrég egy Carolina Herrera szoknyában lépett a vörös szőnyegre. Az ikonikus ruhadarabot akár már mi is meg tudjuk venni, jóval kedvezőbb áron.
Meghan Markle egy Caroline Herrera szoknyát viselt a premieren

Meghan Markle és Harry herceg múlt héten vett részt Bob Marley: On Love in the Caribbean című film premierjén, amihez természetesen alkalomhoz illő ruhát is választottak. A sussexi hercegné stílusa mindig is ikonikus volt, nem véletlen, hogy emberek ezrei akarnak rá hasonlítani. Nőies stílusa mellett mindig megbújik egy csipet vagányság a ruhái mögött, amely plusz lendülettel dobja meg az összeállításait, ez pedig a premieren sem történt másként. Míg Harrynek egy sötétkék öltönyre esett a választása, addig Meghan egy fekete, spagettipántos trikót viselt, kiegészítve egy Carolina Herrera maxiszoknyával. 

Harry és Meghan

Meghan Markle egy Caroline Herrera szoknyát viselt a premieren

Jó hír, hogy ezt a dizájner-ruhadarabot – vagy legalábbis ahhoz megszólalásig hasonlót – akár mi is meg tudjuk vásárolni mindössze 12 ezer forintért. Az Amazonon ugyanis elérhető egy olyan bő szabású maxiszoknya, amely szintén elasztikus derékpánttal rendelkezik, valamint olyan A-vonalú sziluettel, amely kiemeli a derékvonalat. Az Amazon vásárlók szerint az árat leszámítva a két szoknya kinézete szinte teljesen megegyezik egymással.

Forrás: People Fotó: Getty Images