Meghan Markle új reklámvideója nem aratott osztatlan sikert

2023. december 20.
Meghan Markle visszatért a gyökereihez, újra színészkedett egy márka kedvéért.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Meghan Markle halálosan komolyan gondolja, ha szeret valamit. Meghan annyira odavan a Celvr nevű, egészséges italokat gyártó cégért, hogy egyrészt ő maga is befektető lett, másrészt még a reklámjukban is szerepelt.

A kisvideóban a márka tulajdonosa, Hannah Mendoza mutatja be a cég mögött álló csapatot. Az első jelenetben Meghan szürke pulcsiban csomagolja a terméket, majd később a hercegné a háttérben a számítógépen dolgozik szemüvegben. Végül pedig kék felsőben keresztül sétál a képen és lepacsizik egy stábtaggal, de a pacsi félremegy és mindketten elnevetik a jelenetet.

Egy másik videóban a tulaj arról beszél, hogy a márkájuk azután kezdett felemelkedni, hogy Meghan megszerette a terméküket, befektetővé lépett elő és Oprah Winfrey-nek is küldött az italukból.

Szerinte a sikerüket annak köszönhetik, hogy vannak nők, akik segítik egymást az üzleti életben. Ezzel a hercegnére utal, aki a jelek szerint nagyon bírja a nyilvános dicséreteket és szívesen adja nevét, arcát és pénzét számára értékes projektekhez.

A szereplés fogadtatása vegyes. A kommentelők szerint Meghan túlságosan a középpontban szeretne lenni, amit kínos nézni, és inkább Angliában kellett volna maradnia a királyi család tagjaként.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images