Demi Lovato lángvörös ruhakölteményben lopta el a showt

2024. február 01.
Demi Lovato vörös ruhájában mindenki tekintetét magára vonzotta.
Demi Lovato

Demi Lovato impozáns vörös ruhában jelent meg tegnap este egy jótékonysági rendezvényen. Lovato is fellépett az American Heart Association rendezvényén, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a nők szívbetegségeinek prevenciójára. 

Lovato egy Nicole + Felicia Couture báli ruhát választott a bevonuláshoz. Az ujjatlan, magasított nyakú ruha hatalmas szoknyarészben végződött, és nagyon jól állt Deminek. A vörös szaténruha színe éles kontrasztot adott Demi Lovato éjfekete hajához, amit tovább erősített fekete manikűrje.

Demi Lovato vörös ruhája nem ereszti a tekintetet

Demi Lovato vörös ruhája nem ereszti a tekintetet

Demi Lovato impozáns bevonuló szettjét még magasabb szintre emelte egy hatalmas gyémánt jegygyűrű, ami tavaly decemberben került az énekesnő ujjára. Ekkor kérte meg a kezét pasija, Jordan Lutes, akivel Demi két éve van együtt. 

Sokan nagyon örültek az eljegyzés hírének, mert Demi Lovato szerelmi élete tele volt elég nagy hullámvölgyekkel. Egy időben sorra jelentek meg a hírek Lovato evészavara és súlyproblémái kapcsán, drogtúladagolása után pedig az egész világ aggódott az életéért. 

Az előzményeket tekintve Demi rajongói nagyon örülnek annak, hogy kedvencük révbe ért és megtalálta a boldogságot.

Forrás: people.com      Fotó: Getty Images