Demi Lovato hadjáratot indított egy fagyibolt ellen, amiért cukormentes édességeket is árulnak

2021. április 20.
Egészen szürreális balhé kerekedett hétvégén Demi Lovato körül. Az énekesnő netes hadjáratot indított egy Los Angeles-i frozen yogurt bár ellen, miután meglátta, hogy az üzletben cukormentes édességeket is árulnak... Lovato szerint az üzlet ezzel is csak a mérgező diétakultúrát propagálja. Arról valószínűleg még senki nem szólt neki, hogy a statisztikák szerint tíz amerikai felnőttből négy elhízott, tízből egy felnőtt pedig súlyosan elhízott.

Minden azzal kezdődött, hogy a hétvégén Demi Lovato megkívánt egy kis frozen yogurtot, és elugrott a helyi The Bigg Chill nevű üzletbe. A fagyizóba érve az énekesnőt hatalmas sokk érte: azzal kellett szembesülnie, hogy az üzletben cukormentes és diétás édességeket is árulnak. Hazaérve aztán nem is tartotta magában a felháborodását és egymás után posztolta az Instagram-sztorikat a The Bigg Chillről, azt állítva, hogy az üzlet a mérgező diéta kultúrát propagálja, mivel mint írta, a cukormentes termékek semmi másra nem jók, csak az étkezési zavarokkal küzdőket triggerelik.

Ám itt nem állt meg, elkezdte üzenetekkel bombázni magát az üzletet is, hogy aztán a privát levelezésüket is kiposztolhassa a sztorijába. „Az egész élmény felkavaró volt és szörnyű. Ne keressetek mentségeket, hanem csináljátok jobban” – írta Lovato, amire válaszol az üzlet egyik szóvivője megpróbálta neki elmagyarázni, hogy a fagyizóban cukorbetegek, lisztérzékenyek és vegánok számára is árulnak édességeket.

demi-lovato

Az énekesnőt nem igen hatották meg az érvek, és a privát üzenetváltás során konkrétan fenyegetni is kezdte a fagyizót. (Ezeket az üzenetek viszont már nem posztolta ki nyilvánosan, később a TMZ szivárogtatta ki őket.)

A kirohanása végül nem teljesen úgy sült el, ahogy várta, a bizarr hadjáratán ugyanis még a rajongói jó része is kiakadt. Próbálták neki elmagyarázni, hogy az emberek nem csak a fogyókúrázás miatt választanak cukormentes édességet, mások pedig magát a fagyizót próbálták védeni, mondván, hogy a az üzleteknek már eddig sem volt könnyű a pandémia miatt, erre meg még jön Demi Lovato is, aki megpróbál tönkre tenni egy helyi kisvállalkozást.

A sztori vége az lett, hogy Demi bocsánatot is kért, meg nem is. Egy videóban beismerte, hogy túl gyorsan ítélkezett, de azért odaszúrt még a boltnak, mert véleménye szerint nem szabadna csak úgy cukormentes édességeket árulniuk… Azt is fel kellene a termékeken tüntetniük, hogy milyen okokból árulják őket, és a cukormentes helyett a diabétesz címke lenne szerinte az elfogadható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés

Demi Lovato – úgy tűnik – el sem tudja képzelni, hogy egy olyan országban, ahol tízből négy felnőtt elhízott, valaki nem a cukorbetegség miatt, hanem szimplán az egészsége érdekében szeretne fogyókúrázni és cukormentes termékeket választani.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images