Demi Lovato hadjáratot indított egy fagyibolt ellen, amiért cukormentes édességeket is árulnak

2021. április 20. |

Egészen szürreális balhé kerekedett hétvégén Demi Lovato körül. Az énekesnő netes hadjáratot indított egy Los Angeles-i frozen yogurt bár ellen, miután meglátta, hogy az üzletben cukormentes édességeket is árulnak... Lovato szerint az üzlet ezzel is csak a mérgező diétakultúrát propagálja. Arról valószínűleg még senki nem szólt neki, hogy a statisztikák szerint tíz amerikai felnőttből négy elhízott, tízből egy felnőtt pedig súlyosan elhízott.

Minden azzal kezdődött, hogy a hétvégén Demi Lovato megkívánt egy kis frozen yogurtot, és elugrott a helyi The Bigg Chill nevű üzletbe. A fagyizóba érve az énekesnőt hatalmas sokk érte: azzal kellett szembesülnie, hogy az üzletben cukormentes és diétás édességeket is árulnak. Hazaérve aztán nem is tartotta magában a felháborodását és egymás után posztolta az Instagram-sztorikat a The Bigg Chillről, azt állítva, hogy az üzlet a mérgező diéta kultúrát propagálja, mivel mint írta, a cukormentes termékek semmi másra nem jók, csak az étkezési zavarokkal küzdőket triggerelik.

Ám itt nem állt meg, elkezdte üzenetekkel bombázni magát az üzletet is, hogy aztán a privát levelezésüket is kiposztolhassa a sztorijába. „Az egész élmény felkavaró volt és szörnyű. Ne keressetek mentségeket, hanem csináljátok jobban” – írta Lovato, amire válaszol az üzlet egyik szóvivője megpróbálta neki elmagyarázni, hogy a fagyizóban cukorbetegek, lisztérzékenyek és vegánok számára is árulnak édességeket.

demi-lovato

Az énekesnőt nem igen hatották meg az érvek, és a privát üzenetváltás során konkrétan fenyegetni is kezdte a fagyizót. (Ezeket az üzenetek viszont már nem posztolta ki nyilvánosan, később a TMZ szivárogtatta ki őket.)

A kirohanása végül nem teljesen úgy sült el, ahogy várta, a bizarr hadjáratán ugyanis még a rajongói jó része is kiakadt. Próbálták neki elmagyarázni, hogy az emberek nem csak a fogyókúrázás miatt választanak cukormentes édességet, mások pedig magát a fagyizót próbálták védeni, mondván, hogy a az üzleteknek már eddig sem volt könnyű a pandémia miatt, erre meg még jön Demi Lovato is, aki megpróbál tönkre tenni egy helyi kisvállalkozást.

A sztori vége az lett, hogy Demi bocsánatot is kért, meg nem is. Egy videóban beismerte, hogy túl gyorsan ítélkezett, de azért odaszúrt még a boltnak, mert véleménye szerint nem szabadna csak úgy cukormentes édességeket árulniuk… Azt is fel kellene a termékeken tüntetniük, hogy milyen okokból árulják őket, és a cukormentes helyett a diabétesz címke lenne szerinte az elfogadható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés

Demi Lovato – úgy tűnik – el sem tudja képzelni, hogy egy olyan országban, ahol tízből négy felnőtt elhízott, valaki nem a cukorbetegség miatt, hanem szimplán az egészsége érdekében szeretne fogyókúrázni és cukormentes termékeket választani.

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok