Demi Lovato szerint sértő a földönkívüliekre nézve, ha idegeneknek nevezzük őket

2021. október 12.
Nagyot megy mostanában Demi Lovato az interneten – de nem feltétlenül jó értelemben. A magát nem binárisként definiáló énekes eddig leginkább a transzjogokért emelte fel a hangját, néhány hete viszont lépett egy merészet, és az űrlények jogaiért is kampányolni kezdett.

Demi Lovato korábban is beszélt már róla, hogy rendszeresen kapcsolatba szokott lépni a földönkívüliekkel, nemrég pedig el is indította saját, négyrészes dokusorozatát Unidentified With Demi Lovato címmel, amiben kifejezetten űrlényekre vadászik a nővérével, Dallassal és a legjobb barátjával, Matthew Scott Montgomeryvel.

Demi Lovato

A sorozat kapcsán az énekes a napokban interjút adott egy ausztrál lapnak, amiben a többi között azt is kifejtette, hogy szerinte rendkívül sértő a földönkívüliekre nézve az alien, magyarul az idegen megnevezés.

„Nem szabadna többé idegeneknek hívnunk őket, mert ez egy nagyon méltatlan kifejezés. Én inkább E.T-nek szeretem nevezni őket” – magyarázta Lovato, majd azt is hozzátette, hogy zavarja, ha az emberek rosszakat gondolnak az űrlényekről, és úgy beszélnek róluk, mintha veszélyesek lennének, és át akarnál venni a Földön az uralmat.

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Demi Lovato bizony nagyon unatkozik, és jó dolgában egyszerűen nem tud már mit kezdeni magával.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!