Ezek voltak a 2024-es Golden Globe legcsodálatosabb ruhái

2024. január 08.
Az idei Golden Globe-gálán sem volt hiány merész, különleges, vagy éppen drámai outfitekből. Mutatjuk a kedvenc szettjeinket.
2024-es Golden Globe legszebb ruhái

A magyar idő szerint ma hajnalban megrendezett Golden Globe-gála nyitotta meg az idei díjátadó szezont. Ha végignézünk a gálán felvonult szebbnél szebb kreációkon, nagyjából jó előrejelzést kaphatunk arra vonatkozóan, mire is számíthatunk a vörös szőnyegen 2024-ben. A Beverly Hiltonban zajló díjátadón taroltak a látványos Schiaparelli szettek, valamint a váratlan fejdíszek – de úgy tűnik, a sokat mutató pucérruhák sem mentek még ki a divatból.

Mutatjuk a 2024-es Golden Globe legszebb ruháit!

Rosamund Pike, a Dior FW19-es kollekciójának szettjében

Rosamund Pike a 2024-es Golden Globe vörös szőnyegén

A 2024-es Golden Globe vörös szőnyegén Rosamund Pike

A színésznő egy igazán különleges darabot választott a Dior 2019-es őszi/téli kollekciójából az idei Golden Globe-gálára. A drámai megjelenést Rosamund Pike egy hálós fejdísszel egészítette ki, amelynek – mint egy interjúból kiderült – gyakorlati haszna is volt. A fátyol arra is szolgált, hogy eltakarja a a színésznő nemrég történt síbalesetének következményeit. 

Dua Lipa egy egyedileg készített Schiaparelli ruhában

Dua Lipa a 2024-es Golden Globe vörös szőnyegén

Az énekesnő a 2024-es Golden Globe vörös szőnyegén

Dua Lipa egy fekete bársonyból készült Schiaparelli by Daniel Roseberry bustier ruhát viselt, amelyet gyémánt- és aranyszínű hímzett csontok díszítettek Lorenzo Posocco stylist jóvoltából. Dua a megjelenést Jimmy Choo cipővel és egy 1962-es Tiffany & Co. topáz nyaklánccal párosította.

Taylor Swift Gucciban

Taylor Swift Gucciban a Golden Globe vörös szőnyegén

Swift Gucciban a Golden Globe vörös szőnyegén

Az énekesnő a csillogó ezüst ruháiról vált ismertté, de úgy tűnik, hogy ezzel a zöld fémes Gucci-szettel most egy új korszakba lépett. A ruhát Christian Louboutin zöld magas sarkúval kombinálta, a megjelenést pedig De Beers ékszerekkel, többek között gyémánt fülbevalókkal egészítette ki.

Julia Garner Gucciban

Julia Garner Gucciban lépett a Golden Globe vörös szőnyegére

Julia Garner Gucciban lépett a Golden Globe vörös szőnyegére

Vannak mélyen kivágott ruhák, és van Julia Garner csillogó Gucci szettje, amely teljesen újradefiniálja a műfajt. A színésznő a megjelenését Santoni ezüstszínű, platformos sarkú szandáljával koronázta meg.

Christina Ricci egy Fendi Couture pucérruhában

Christina Ricci a Golden Globe vörös szőnyegén

A Golden Globe vörös szőnyegén Christina Ricci 

Christina Ricci káprázatosan festett a Fendi 2023-as őszi/téli couture kollekciójából származó, bugle-gyöngyökkel és kristálykövekkel díszített pucérruhájában. A színésznő sárga arany és gyémánt ékszereit Anita Ko készítette.

Timothée Chalamet egy Celine szettben

Timothée Chalamet a Golden Globe-gálán

Timothée Chalamet a Golden Globe-gálán

Timothée Chalamet nem állt be az unalmas fekete-fehér öltönyök sorába: a színész a vörös szőnyegen a Celine Homme csillogó, teljesen fekete szettjében jelent meg, amely tökéletesen ötvözte az elegánsat és a játékosat, a formálisat, illetve a vidámat.

Barry Keoghan punk stílusú Louis Vuitton szettben

Barry Keoghan a 2024-es Golden Globe-on

Barry Keoghan a 2024-es Golden Globe-on

Az ír színész igazán kitett magáért ebben a punk stílusú Louis Vuitton szettben. Keoghan egy piros gyapjúkabátot, piros nadrágot és fehér, lekerekített galléros gyöngygombos inget választott a 2024-es tavaszi-nyári kollekcióból. Arany övlánccal, gyöngy nyaklánccal és Tiffany & Co. fülbevalóval egészítette ki a megjelenését.

Kate Beckinsale a nadrág nélküli trend nagykövete

Kate Beckinsale a Golden Globe vörös szőnyegén

Kate Beckinsale a Golden Globe vörös szőnyegén

Kate Beckinsale elhozta a nadrág nélküli trendet a 2024-es Golden Globe-gálára. Vasárnap a színésznő a nadrág nélküli trend talán eddigi legjobb változatát viselte: az ezüstszínű kezeslábasát áttetsző szoknyával és a nyakánál egy fodros tüllrózsával egészítette ki. A megjelenést csillogó platformszandállal és vastag ezüst ékszerekkel koronázta meg.

Margot Robbie rózsaszín Armani szettben

Margot Robbie Barbie-ként a Golden Globe-on

Margot Robbie Barbie-ként a Golden Globe-on

A színésznő a 2024-es Golden Globe vörös szőnyegén egy flitteres, rózsaszín Armani ruhában jelent meg. Robbie ismét egy létező Barbie babát idézett meg a szettjével – ezúttal az 1977-ben kiadott Szupersztár Barbie inspirálta.

Emily Blunt Alexander McQueen tüllruhában

Emily Blunt a Golden Globe-on

Emily Blunt a Golden Globe-on

Emily Blunt egészen új szintre emelte a hollywoodi csillogást a 2024-es Golden Globe-gálán. A színésznő egy káprázatos aranyozott ruhában sétált a vörös szőnyegen, amelyet egy átlátszó fehér tüllszoknya egészített ki. Az Alexander McQueen által egyedileg készített, áttetsző fehér ruha spagettipántokkal, finom V-nyakkal, valamint absztrakt, virágszerű hímzéssel díszített míderrel rendelkezett.

Florence Pugh tűzvörös Valentinóban

Florence Pugh tűzvörösben a vörös szőnyegen

Florence Pugh tűzvörösben a vörös szőnyegen

Florence Pugh vasárnap este felforrósította a Golden Globe vörös szőnyegét ebben a vibráló, piros Valentino ruhában. Mivel a sifonruha enyhén áttetsző volt, sokat sejtetően mutatta meg a színésznő alakját.

Fotó: Getty Images