Jude Law fia apja hasonmásaként jelent meg új sorozata premierjén

2024. január 24.
Jude Law fia, Rafferty saját jogon szeretne elismerést szerezni magának.
jude-law-fozes-vegetarianus

Jude Law legidősebb gyermeke, Rafferty Law legújabb sorozatát népszerűsítette Londonban. A 27 éves Rafferty A levegő urai című minisorozatban fog feltűnni többek között Austin Butler, Barry Keoghan és Dua Lipa új pasija, Callum Turner oldalán. 

A premieren többen is megjegyezték, hogy Rafferty mennyire hasonlít édesapjára, Jude Law-ra, akinek Sadie Frosttal kötött első házasságából született 1996-ban.  

Jude Law fia, Rafferty apja hasonmása lett

Jude Law fia, Rafferty apja hasonmása lett

Rafferty korábbi interjúiban elmondta, időbe telt, amíg elfogadta, hogy mennyire sok mindent köszönhet híres szüleinek, akiket mai napig szerepmodelleknek tart az életében. Azt is hozzátette, úgy érzi, itt az ideje, hogy bebizonyítsa, mire képes egyedül. 

Jude Law és Sadie Frost házasságából még két gyermek született: a most 23 éves Iris és a 21 éves Rudy. Válása után Law-nak egy lánya, Sophie született Samantha Burke modelltől, és még egy lánya, Ada Catherine Harding énekesnőtől.

Második, Philippa Coannal kötött házasságából is születetett két gyermeke, akiknek a neveit egyelőre még nem fedték fel. 

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images