Csúnyácska vagy jó pasi? – Elérkezett a nem konvencionálisan jóképű sztárok hajnala

2024. január 12.
Volt már olyan veled, hogy egy pasit te iszonyatosan vonzónak és szívdöglesztőnek láttál, a barátnőd közben értetlenül nézett, hogy miről beszélsz, mert szerinte semmi szép nem volt az illetőben? Na, egyre több ilyen megosztó pasi van a hollywoodi sztárok körében.
pete-davidson 3:2

Kezdik elárasztani a hollywoodi filmeket és sorozatokat a megosztó külsejű színészek. Az, hogy kinek mi tetszik, és ki szerint mi a szép, nagyon szubjektív dolog. De egyre többször lehet felfigyelni arra a jelenségre, hogy egy-egy celeb fotói alatt vérre menő viták alakulnak ki azt illetően, hogy jó pasi-e az adott személy, vagy nem.

Az angolok a Marmite nevű, kenyérre kenhető sörélesztőhöz hasonlítják ezeket a hírességeket, ugyanis a Marmite-tal az a helyzet, hogy vagy imádja valaki, vagy gyűlöli. Pont ugyanez a jelenség kezd kibontakozni a nem konvencionálisan jóképű színészek körül. Az emberek vagy nagyon odavannak értük és szuper szexinek gondolják őket, vagy vannak, akik csak értetlenül néznek, hogy biztos, ugyanarról az emberről van-e szó, mert ők semmi vonzót nem látnak bennük.

Na de hogy könnyebb legyen megérteni a jelenséget, hoztunk egy válogatást az aktuális Marmite Men csapatról.

Adam Driver

Adam Driver a 2012-ben indult Csajok című sorozat óta osztja meg a rajongókat. Vannak, akik odavannak jellegzetes arcáért és elálló füleiért, mások számára érthetetlen az imádat, mert nem tartják jó pasinak. Maga Driver is azt nyilatkozta, olvasott olyan kommenteket, ami szerint „lófeje van”.  Neki viszont ez az arca, mióta él, úgyhogy sok különlegességet nem lát benne.

Adam-Driver

Adam Driver

Timothée Chalamet 

Timothée csillaga pár éve kezdett szélsebesen emelkedni, azóta már a Dűne és a legújabb Willy Wonka film főszerepeit is behúzta. A vékony testalkatú, álmodozó szemű színész nők millióinak – köztük aktuális barátnőjének, Kylie Jennernek is – a szívét rabolta el, míg mások nem sok férfias külső jegyet vélnek felfedezni rajta.

Timothée Chalamet a Golden Globe-gálán

Timothée Chalamet a Golden Globe-gálán

Barry Keoghan

A lista egyik legújabb és legfelkapottabb szereplője Barry Keoghan. Az ír színész szerepelt a Dunkirk és  A sziget szellemei című filmekben, és újabban a Saltburn című alkotásban hódít. A filmben egy elég excentrikus, megosztó karaktert alakít, aki bizarrériája ellenére rengeteg nő szerint eszméletlen szexi. 

Barry Keoghan a 2024-es Golden Globe-on

Barry Keoghan a 2024-es Golden Globe-on

És a többiek

A listán szerepel még Pete Davidson humorista, aki arról híresült el, hogy szintén nem tipikusan jóképű megjelenésével együtt olyan nőkkel járt, mint pl. Kim Kardashian vagy Emily Ratajkowski. A listán szerepel még Tom Holland, az aktuális Pókember is, akinek évek óta tartó komoly kapcsolata van Zendayával. 

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images