Cate Blanchett ombre farmerkosztümjére nem voltunk felkészülve

2024. február 07.
Cate Blanchett egy nagyon meglepő farmerszettben jelent meg egy filmes rendezvényen.
Ennyit keres valójában a hétszeres Oscar-jelölt Cate Blanchett

Cate Blanchettet egyedi stílusa gyakran kiemeli a sokszor egy kaptafára öltözködő hollywoodi celebek sorából. De a jelek szerint néha még ő is tud megkérdőjelezhető döntéseket hozni.

Blanchett a Sophie választása című ikonikus film megjelenésének 40. évfordulójára rendezett gálán vett részt egy szokatlan farmerkosztümben. A merev anyagból készült blézer és az egyenes szabású nadrág kissé robusztusnak hatott az egyébként mindig légies Cate Blanchett alakján. 

Tovább fokozza a zavart, hogy az ombre hatású festés miatt a fekete háttér előtt olyan, mintha Blanchett egy optikai illúziót hozna létre. Cate testének közepe szinte eltűnik a szerencsétlen módon szintén sötét háttér előtt.

Cate Blanchett ombre farmerben

Cate Blanchett ombre farmerben

Nem csak Cate Blanchett kísérletezik a farmerral. Ez az örök klasszikus olykor fel-felbukkan a trendek világában, és néha csak a legbátrabbak merik bevállalni ezt a sokszor rizikós darabot.

Hoztunk is most egy kisebb farmerkörképet.

Lizzo farmerben

Lizzo 2019-ben egy rádió karácsonyi műsorára érkezett meg ebben a fekete, koptatott farmer egyberuhában, ami nagyon jól állt neki.

Lizzo farmerben

Lizzo farmerben

Bella Hadid farmerben

Bella szintén 2019-ben bújt tetőtől talpig farmerba. Ő a fehér színre voksolt és neonzöld szandállal dobta fel a szettet.

Bella Hadid farmerben

Bella Hadid farmerben

Meghan Markle farmerben

Meghan Markle 2018-ban tűnt fel Harry herceg lovaspólómeccsén ebben a nagyon elegáns, A-vonalú farmerruhában. A ruhához tartozó öv kiemelte a hercegné szuper alakját, a zseb pedig egy kis vagányságot vitt a szettbe.

Meghan Markle farmerben

Meghan Markle farmerben

Elizabeth Olsen farmerben

Elizabeth Olsen a 2018-as New York-i divathétre választotta ezt a virágmintás Kate Spade farmerruhát.

Elizabeth Olsen farmerben

Elizabeth Olsen farmerben

Justin és Britney farmerben

Azok, akik képben vannak a divattal és meghallják a farmer szót, szinte várták, hogy jöjjön ez a kép, ugye? Hiszen hogy is maradhatna ki egyetlen farmer-összeállításból is Britney Spears és Justin Timberlake ikonikus szettje? Hát sehogy, mutatjuk is őket.

Britney Spears és Justin Timberlake farmerben

Britney Spears és Justin Timberlake farmerben

Forrás: dailymail.co.uk           Fotó: Getty Images