Így készült Cate Blanchett álomszép sminkje

2019. augusztus 23.
A színésznőtől már megszoktuk, hogy a kifinomult skálán mozog akár nappali, akár vörös szőnyeges, alkalmi ruhás sminkeket visel. Hová tűntél, Bernadette? című új filmjének vetítésén kimaxolta az elegáns nappali smink műfaját.

A Hová tűntél, Bernadette? című könyvet sokan kihagyhatatlan, megindító olvasmányként jegyzik, de aki nem betűbarát, annak Cate Blanchett főszereplésével lesz alkalma hamarosan a vásznon is átélni a lebilincselő történetet.

A színésznőf a film New York-i Metrographban rendezett vetítésén letisztult, elegáns outfitjéhez megfelelő hibátlan, szofisztikált sminkkel jelent meg, amelyet természetesen az Armani Beauty sminkmesterei készítettek el. A márka és Cate Blanchett között a Sí parfüm kapcsán szövődött erős szálaknak köszönhetően a vörös szőnyeges megjelenéseken Armani make-up dizájnerek veszik kézbe a színésznő sminkjeit, ezúttal a szemhéjfókuszra szavazva.

A nude ajak, alkalmi szem- és persze pillafestés kombináció igazi mestermunka, tökéletes, áttetszően könnyű alapozással, drámai pillákkal, enyhe, füstös hatású szemhéjpúder satírozással, miközben az összhatás mégis csillogó és üde. Íme a recept, Cate Blanchett hollywoodi nappali sminkjéhez.

Arcápolás
Crema Nera Supreme Reviving Serum
Crema Nera Supreme Reviving Cream Light Texture

Arc
Luminous Silk Foundation 3.5-ös árnyalata
Neo Nude Fusion Powder 4.5-ös árnyalata
Fluid Sheer 2-es árnyalata
Neo Nude A-blush 50-es árnyalata

Szemek
Eyes To Kill Stellar szemhéjfesték 1-es, Midnight árnyalata
Eccentrico Mascara 1-es, Obsidian Black árnyalata
High Precision Brow Pencil 2-es árnyalata

Ajkak
Lip Maestro 522-es, Desert árnyalata az új Matte Nature kollekcióból

 

Fotó: Raymond Hall, Getty Images