Cate Blanchettnek láncfűrész okozott sérülést

2020. június 11.
Egy láncfűrész okozott kisebb fejsérülést Cate Blanchettnek. Szerencsére a színésznő állapota nem súlyos, ám némi lábadozásra azért szüksége lesz.

„Láncfűrésztől szenvedtem fejsérülést, ami rendkívül izgalmasan hangzik, ám egyáltalán nem volt az” – mondta Cate Blanchett egy rádióinterjúban, amikor arról kérdezték, hogyan töltötte a koronavírus-járvány miatti karantén idejét. „Egy kis vágástól a fejemen eltekintve, jól vagyok” – tette hozzá a Mrs. America sztárja, aki nevetve ígérte meg az újságírónak, hogy vigyázni fog a fejére a jövőben, és óvatosabban bánik a láncfűrésszel.

Cate Blanchett azt is elmondta, hogy már azelőtt eldöntötte, hogy most kis időre abbahagyja a forgatást, és szabadságra megy, hogy kitört volna a koronavírus-járvány, és karanténba kellett volna vonulnia nekik is, sok millió emberhez hasonlóan a világ számos országában. Az Oscar-díjas színésznő és férje, Andrew Upton négy gyermeket nevelnek: Edith 5 éves, Dashiell 18, Ignatius 12 és Roman 16. Sok más hírességhez hasonlóan Blanchettnek is sok dolga akadt az online oktatással a járvány idején.

„Kivettem egy évet, nem dolgoztam, a legidősebb fiam az érettségi vizsgáira készült. Azzal akartam tölteni ezt az évet, hogy támogatom és mellette vagyok a vizsgák idején, aztán az egész helyzet teljesen megváltozott, a tervek semmivé váltak – mondta Blanchett. – Remélem, a tanárok fizetését jelentősen megemelik a Covid–19 után, és a tisztelet irántuk sokkal nagyobb lesz ezután” – jegyezte meg a színésznő.

Olvastad már?

Blanchett emellett természetesen megemlítette legutóbbi munkáját, a Mrs. Americát, a Hulu csatorna által készített sorozatot, ennek apropóján kitért a feminizmusra és arra, hogyan lehet erős, feminista háztartást vezetni.

“Sohasem gondolok a nememre, egészen addig, míg nem nyitottam ki egy ajtót. Nem értettem, hogy igenis van különbség aközött, hogy mit jelent nőnek lenni, és mit jelent feministának lenni. A legzavarbaejtőbb az volt, hogy ezekről sosem beszélgettem férfiakkal vagy fiúkkal, mindig csak lányokkal. Ezért úgy éreztem, hogy a feminizmusról nőknek és lányoknak kell beszélgetniük. Mikor rájöttem, hogy ez teljesen máshogy van, felszabadító érzés volt.”

Olvass tovább!

Forrás: ET Online
Fotó: Getty Images