Katie Holmes egy vagány Chanel szettben villantott melltartót

2024. február 09.
Katie Holmes már többször is bebizonyította, hogy még egy egyszerű szettet is szinte bármivel képes feldobni, ez pedig most sem történt másként. A Chanel megnyitóján ugyanis egy egyszerű, de nagyon vagány szettben kápráztatta el a közönséget.
Katie Holmes Chanel szettben

A 45 éves Katie Holmes már számtalanszor bebizonyította, hogy abban az esetben, ha a vörös szőnyegre lép, az bizony nem maradhat szó nélkül. Két évvel ezelőtt például a vörös szőnyegen mutatta meg az új pasiját, tavaly szeptemberben pedig szinte mindent megmutatott, amit szerettünk a ‘90-es években. Talán, ha jellemeznünk kéne a színésznő stílusát, az első szó, ami eszünkbe jutna nem más lenne, mint a vagány kifejezés.

Katie Holmes nem retten vissza attól, ha mindössze egy apró sportmelltartóban kell rónia az utcákat, ugyanakkor ügyel arra, hogy megjelenése mindig stílusos és elegáns legyen. Ezt jól bizonyítja az is, miszerint legutóbb egy, a Chanel által tervezett nadrágkosztümben lépett a nagyközönség elé. A színésznő a híres divatmárka megnyitóján vett részt New Yorkban.

Katie Holmes Chanel szettben

Katie Holmes Chanel szettben

Az eseményen Holmes csak úgy ragyogott. Egy mély, V-nyakú fekete kasmír Chanel kardigánban pózolt, ami alatt egy fekete csipkés melltartót viselt. Az Alone Together színésznője kardigánját egy hozzá illő, bő fazonú Chanel nadrággal kombinálta. Elmaradhatatlan kiegészítő volt a fekete Chanel kézitáska A sötét tónusok ellensúlyozására Holmes egy élénk vörös rúzst is viselt. Laza, ugyanakkor elegáns stílusát jól tükrözte az is, hogy haját fonott, alacsony lófarokba formázták, egy oldalfrufruval megtoldva.

Forrás: People Fotó: Getty Images