Emma Stone mélyen kivágott Givenchy ruhában ragyogott a vörös szőnyegen

2024. február 11.
Emma Stone rózsaszín Givenchy ruhája egy álom!
Emma Stone Givenchy

Kétségtelen, hogy Emma Stone ellopta a show-t a 2024 Directors Guild Of America Awards szombati díjátadóján. A Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben rendezett eseményen Hollywood krémje gyűlt össze, hogy megünnepeljék az év legjobb filmes tehetségeit. A Szegény párák 35 éves sztárja színtiszta eleganciát sugárzott, amikor mélyen dekoltált rózsaszín Givenchy ruhájában végigsétált a vörös szőnyegen. 

Emma Stone Givenchy ruhában ragyogott

Emma Stone Givenchy ruhában ragyogott

Emma Stone vintage Givenchy ruhája a márka 2003-as tavaszi-nyári kollekciójából való, amit a színésznő minimalista kiegészítőkkel párosított – mindössze egy apró köves gyémántfülbevalóval és néhány gyűrűvel. A rózsaszín ruha mellé ezüstösen csillogó magas sarkút választott. 

Nem ez volt az első alkalom, hogy a színésznő bevállalt egy ilyen merész és szexi dekoltázst – a néhány héttel ezelőtt megrendezett Golden Globe-díj-átadon is egy mélyen dekoltált pucérruha mellett tette le a voksát. 

Emma Stone ruhája a Golden Globe-díjátadón

Emma Stone ruhája a Golden Globe-díjátadón

Az egyedi tervezésű Louis Vuitton ruháját rengeteg csillogó, pezsgőszínű flitter díszítette, valamint finom halvány rózsaszín és kék virágok. A ruha mély V-nyakkivágással és magasan felsliccelt szoknyarésszel rendelkezett, amely láttatni engedte a színésznő nude színű szatén szandálját. 

Emma Stone az idei díjátadó szezon egyik legnagyobb sztárja. A Szegény párák című filmben nyújtott alakításáért a Golden Globe-on elnyerte a legjobb színésznő díját, és versenyben van az idei Oscar-díjért is ugyanebben a kategóriában. Emma Stone a Golden Globe-díjat kezében tartva elmondta, hogy úgy tekint a filmre, mint egy romantikus komédiára, csak a címszereplő, Bella magába az életbe szeret bele, nem egy másik személybe. „Egyformán elfogadja a jót és a rosszat, és ez tényleg arra késztetett, hogy másképp tekintsek az életre” – tette hozzá a színésznő.

Fotó: Getty Images