Emma Stone könnyekben tört ki autista rajongója szavai után

2024. február 02.
Emma Stone-t könnyekig hatotta egyik rajongója szívhez szóló vallomása.
Emma Stone könnyekben tört ki

Emma Stone nem tudta kontrollálni érzéseit, amikor az egyik rajongója vele kapcsolatos élményeiről beszélt. Stone Londonban vett részt egy beszélgetésen, amelyet Szegény párák című legújabb filmje után tartottak.

Ekkor került a mikrofon egy rajongóhoz, aki elmesélte Emmának és a közönségnek, hogy középiskolája szinte egyetlen autista diákjaként mennyit segített neki Stone munkássága.

„Szeretem a szívedet, a magabiztosságodat, az erődet és azt, hogy felszólalsz a mentális egészség fontosságával kapcsolatban… A suli néhány autista diákjának egyikeként magányosnak éreztem magam, így a szünetekben beszöktem a számtech terembe és a vicces paródiáidat néztem… Említetted, hogy bizonytalannak érezted magad amiatt, hogy nem fejezted be a középsulit és nem mentél főiskolára. Szeretném, ha tudnád, hogy te tetted könnyebben elviselhetővé nekem azokat az éveket” – hangzott el a megható vallomás Emma Stone részére.

@lauren_frida #emmastone hugging one of her biggest fan at the london q&a of #poorthings ♬ original sound - Laura Bit

A srác mondókájának végére Stone könnyekben tört ki és lement hozzá a színpadról, ahol hosszasan és szorosan megölelték egymást. Stone egy hatalmas csokor virágot is kapott rajongójától. Emma végül megköszönte a kedves szavakat és egy utolsó ölelés után folytatták a beszélgetést.

Forrás: dailymail.co.uk       Fotó: Getty Images