Végre kiderült Emma Stone babájának a neve

2021. május 25. |

A névválasztással egy családi hagyományt is tovább vitt a színésznő.

Emma Stone-nak és a férjének, Dave McCarynek még március 13-án született meg a gyerekük. A baba nemét már eddig is tudni lehetett, de arról nem volt információ, hogy a kislány milyen nevet kapott.

A Page Six azonban most megtudta, hogy a házaspár a Louise Jean McCary nevet adta a kicsinek, amivel egy családi tradíciót is tovább vittek. A baba azért kapta a középső Jean nevet, mert Emma Stone-nak és a színésznő édesanyjának, Kristának is ez a második neve.

Emma Stone és Dave McCary 2017 októberében kezdtek el randizni egymással, majd 2019 decemberében jegyezték el egymást, az esküvőre pedig a legnagyobb titokban, tavaly szeptemberben került sor. Stone a várandósságát is igyekezett az utolsó utáni pillanatig titkolni, ami részben sikerült is neki, hiszen csak idén januárban derült ki egy lesifotónak köszönhetően, hogy már hatalmas a pocakja. A kicsi március 13-án született meg, amiről a média csak napokkal később értesült.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Hírességek, akik 40 felett lettek édesanyák

Az egész világot meglepte, amikor néhány nappal ezelőtt az 51 éves Naomi Campbell bejelentette, hogy édesanya lett. A szupermodell kései anyává válása persze nem példa nélküli, az utóbbi években egyre több híresség vágott bele 40 után a gyerekvállalásba.

 

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok