Ezek voltak a 2024-es BAFTA-díjátadó legizgalmasabb ruhái

2024. február 19.
Időtlenül gyönyörű estélyik és bevállalósan vagány szettek vonultak végig a 2024-es BAFTA vörös szőnyegén, ahol a brit filmes világ színe-java megjelent.
Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Vasárnap rendezték meg a 2024-es British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) díjátadót Londonban, ahol természetesen hemzsegtek a világsztárok a vörös szőnyegen. Bár az idei BAFTA egyik kiemelkedő, és kétségkívül legmeghatóbb pillanata a kerekesszékes Michael J. Fox megjelenése volt, valójában most is leginkább a pazarabbnál pazarabb ruhákról szólt az esemény. Voltak hírességek, akik „biztonsági játékot” játszottak és csodaszép klasszikus darabok mellett döntöttek, de bőven akadtak sztárok, akik különlegesebb, merészebb szettekben jelentek meg a 2024-es BAFTA eseményén. Mi most összegyűjtöttük a legizgalmasabb és legemlékezetesebb darabokat!

Emma Stone rendhagyó BAFTA-ruhája

A már nálunk is mozikba került Szegény párák (Poor Things) sztárja a film Belláját idéző, félvállas, puffos ujjú darabban jelent meg az idei BAFTA-díjátadón, a nőies, mégis különleges darabbal pedig az esemény legizgalmasabb szettjét tudhatta magáénak. Emma Stone visszafogott sminkkel egészítette ki a bájos, mégis vagány barackszínű lookot, ami csodásan illett fehér bőréhez.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Rosamund Pike éteri kékben

Rosamund Pike ezúttal is a klasszikus elegancia mellett döntött és egy csodaszép, halványkék szettben vonult végig a vörös szőnyegen. A Saltburn színésznője finom, szinte éteri jelenségként vonult, a ruha pedig csak kiemelte magas és karcsú alakját.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Florence Pugh, a BAFTA femme fatale-ja

A bevállalós szettjeiről ismert Florence Pugh természetesen a 2024-es BAFTA-díjátadón is egy nagyon különleges darabban jelent meg. A Dűne sztárja egy izgalmas dekoltázzsal ellátott fekete és ezüst ruhát viselt, amely bolerórészének hála szokatlan és vagány sziluettet kölcsönzött a színésznőnek. Florence Pugh vagány, rövid frizurával egészítette ki a szexi, csillogó lookot, így egyértelműen ő lett az este femme fatale-ja.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Margot Robbie darkos Barbie-szettje

Úgy tűnik, Margot Robbie még mindig Barbie-lázban ég, legalábbis erre enged következtetni a vasárnapi BAFTA-szettje. Persze kicsit azért csavart a dolgon: a rózsaszín betét és a fekete bőr kombinációjával készült különleges estélyi egy az egyben megtestesítette a Barbenheimer esztétikát.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Dua Lipa tűzpirosban

Az énekesnő egy örök érvényű tűzpiros estélyiben érkezett az eseményre, amit a földre terülő extra hosszú „palást” tett különlegessé. Az old Hollywood fényét idéző szetthez Dua Lipa lazán hullámzó, egyszerű frizurát választott, amivel csak még nőiesebb lett az istennőket idéző look.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Lily Collins romantikus BAFTA-ruhája

Az Emily Párizsban sztárja ezúttal nem ikonikus karaktere bohókás, színes darabjait idézte meg, hanem egy romantikus, rózsákkal díszített fekete-fehér estélyit választott. A ruha klasszikus szabásvonalát a felkarokra helyezett puffos ujjak volumenje ellenpontozta, a dekoltázs gazdag díszítése pedig a BAFTA egyik legkülönlegesebb szettjévé emelte a ruhát.

Mutatjuk a 2024-es BAFTA legszebb ruháit

Forrás: People Fotó: Getty Images