Katalin hercegné megdöbbentően pajzán gesztust tett

2023. február 20.
A filmvilág sztárjai mellett Vilmos herceg és Katalin hercegné is felvonultak a BAFTA vörös szőnyegén – és úgy látszik, eléggé forró hangulatban vágtak neki az estének.
Vilmos és Katalin hollywoodi sztárokként ragyogtak a vörös szőnyegen

A hírességek tegnap este a londoni Royal Festival Hallban gyűltek össze, itt rendezték meg ugyanis a 76. BAFTA-díjátadót, azaz átadták a Brit Filmakadémiai áltat odaítélt díjakat. A vörös szőnyegen egymás után vonultak a hollywoodi sztárok – és mivel ez az egyik legrangosabb brit díjkiosztó, nem hiányozhatott az eseményről a walesi hercegi pár sem, akik legutóbb 3 éve vettek részt az eseményen. Katalin  egy félvállas Alexander McQueen-ruhát viselt látványos Zara fülbevalókkal, Vilmos hercegnek pedig egy fekete bársony Tom Ford zakóra esett a választása. A pár nemcsak bámulatosan nézett ki az eseményen, láthatóan nagyon jól is érezték magukat.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elkapott, szexi pillanat, amikor Katalin hercegné egyszerűen nem tudott ellenállni férje királyi fenekének! A felvételen jól látszik, ahogyan a pár nevetgélve, jókedvűen vonul együtt, majd Katalin lopva megpaskolja Vilmos hátsóját. Bár egy ilyen pajkos gesztus meglehetően szokatlan a királyi pártól, úgy tűnik, Katalint teljesen elsodorta az esttel járó önfeledt hangulata.

Nemesi címek ide vagy oda, akinek van gyereke, egészen biztosan átérzi az elszabadult szülők örömét és újonnan fellángoló vonzalmát!

Forrás: Vogue, Fotó: Getty Images