Legextrább szettjeivel köszöntjük a 36 éves Rihannát

2024. február 21.
Rihanna 36. születésnapját ünnepelte, de a divatikon státuszt már jóval hamarabb kiérdemelte.
Rihanna születésnap

Február 20-án ünnepelte 36. születésnapját Robyn Rihanna Fenty, azaz művésznevén csak röviden Rihanna. A mostanra igazi zenei, szépségipari, és divatmogullá váló RiRi 17 éves kora körül csöppent bele a show-bizniszbe, így az egész világ végignézhette felnövését.

Rihanna neve mára egyet jelent a vagány, néha extrém cuccokkal, a magabiztossággal és a sikerrel. Sokan a 21. század legjobb női előadójának tartják RiRit, aki embertömegeket mozgat meg, ha valahol koncertet ad, és milliók várják új albumát is. 

Mostanában Rihanna zenei téren kevésbé aktív, inkább két fiára, a lassan 2 éves RZA-ra és a nemsokára 1 éves Riot Rose-ra koncentrál. De Rihanna az ő születésük előtt is inkább smink és bőrápolási márkája, a Fenty felfuttatásával volt elfoglalva.

Mivel Rihanna neve szinte összeforrt a divattal, senkit nem lepett meg, mikor előállt a saját fehérneműmárkájával, a Savage X Fentyvel, amivel szintén rengeteg rajongót szerzett magának.

A barbadosi születésű Rihanna születésnapja alkalmából kiválogattunk néhány emlékezetes szettet a rettenthetetlen stíluskaméleontól.

Rihanna, a pályakezdő

Rihanna még tiniként csöppent bele a zeneiparba 2005 környékén. Akkoriban nagyon szerette a hasvillantós pólókat az alacsony derekú, bő farmerekkel kombinálni, mint sok tinédzser. Messzire jutottunk innen.

A születésnapos Rihanna nagyon tiniként 2005-ben

A születésnapos Rihanna nagyon tiniként 2005-ben

Rihanna, az első pucérruhás sztár

2014-re akkora utat járt be Rihanna, hogy neki ítélte a Fashion Icon díjat a Council of Fashion Design of America. Az átadóra az énekesnő ebben az Adam Selman ruhában érkezett, amit szám szerint 216.000 Swarovski kristály díszített. Rihanna egy későbbi interjúban azt mondta, hogy egyszerűen nem mutatott volna jól ez alatt a ruha alatt egy melltartó, de azt nagyon bánja, hogy a bugyija nem volt szintén kristályokkal díszítve.

A születésnapos Rihanna ezzel a ruhával indította el a pucérruha divatot

A születésnapos Rihanna ezzel a ruhával indította el a pucérruha divatot

Rihanna, a vallási vezető

Az akkoriban 28 éves Rihanna a 2016-os Met-gálán erősen borzolta a keresztény világban a kedélyeket. A gála tematikáját (Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination) értelmezve RiRi egy gyöngyökkel díszített, ezüstös Mason Margiela ruhát választott, amit egy papi palásttal és püspöki fejdísszel egészített ki. „Az a ruha nagyon nehéz volt. Minden lépés felért egy guggolós edzéssel. Sokat erősödött a fenekem aznap este” – nyilatkozta később Rihanna.

A születésnapos Rihanna teljesen kiborította az egyházat ezzel a cuccal

A születésnapos Rihanna teljesen kiborította az egyházat ezzel a cuccal

Rihanna, a szuperszexi kismama

Rihanna elmondása szerint az első dolog, ami eszébe jutott, amikor kiderült, hogy várandós, hogy ő aztán biztos nem fog a kismamaboltokból öltözködni. Ezt bizonyította is, amikor ebben a szexi fehérneműszettben érkezett meg a Dior 2022/2023-as bemutatójára.

A születésnapos Rihanna terhessége alatt sem vett vissza a szexi-faktorból

A születésnapos Rihanna terhessége alatt sem vett vissza a szexi-faktorból

Rihanna párosan is stílusos

Rihanna osztozik a divat iránti szenvedélyében pasijával, ASAP Rockyval is. A páros után mindenki megfordult, mikor teljes harmóniában megérkeztek a 2023-as Met-gálára. Rihanna egy fehér Valentino ruhát viselt, amit egy fehér virágokkal borított köpeny tett felejthetetlenné.

A születésnapos Rihanna virágokba borult 2023-ban

A születésnapos Rihanna virágokba borult 2023-ban

Forrás: people.com   Fotó: Getty Images