Rihanna percről percre egyre szőkébb lesz

2023. november 22.
Az amerikai énekesnőnél, úgy látszik, ismét robban a szőkítőporos bomba, igaz, a 2012-es platina szőkeségétől Rihanna még azért így is messze van. 
Rihanna születésnap

Rihanna egyike azon amerikai hírességeknek, aki már minden valamire való fazont és színt kipróbált a fodrászszékben. A szivárvány – köztük a szőke – minden árnyalatát viselte már büszkén, utóbbihoz pedig úgy fest, folyton visszahúz a szíve. A kétgyermekes anyuka tényleg nem kezdő szőke fronton, és míg barna-fekete hajjal sokak szerint nagy izgalom belevágni egy ekkora váltásba, RiRi tényleg nagy tapasztalattal bír már. 

2023 őszének hajtrendjei között az egyik legerősebb a szőke hajfestés és hajmelír, szebbnél szebb és szuperizgalmas árnyalatok adták egymásnak a kilincset, ami igaz a téli hajtrendekre is – elég, ha az eperszőkére gondolunk. 

Szőkítő menet

A Fenty Beauty alapítója október elején kezdett el szőkülni, egy vacsora alkalmával kapták lencsevégre New Yorkban a Carbone étteremnél. Itt Rihanna egy gazdag, meleg, sötétszőke hajszínnel volt látható, szemben a mostanában tőle megszokott mély, „eszpresszó” árnyalattal.

Alig pár hét telt el, de az énekesnő tincsei újabb árnyalatban pompáznak, most pedig úgy tűnik, még világosabb szőkére váltott. Rihanna és párja, A$AP Rocky Las Vegasba repültek az F1-es Nagydíjra, ahol ezúttal a paparazzók hosszú, laza fürtökkel fotózták le, amelyek gyönyörű mézszőke színben ragyogtak. 

rihanna-szoke

Tartós szőke Rihanna?

Amikor a sztár először debütált a szőke hajszínével idén ősszel, nem gondoltuk, hogy tartós választás, de úgy látszik, minimum egy szezonra szóló szőkeségről van szó.  A tövektől a hajvégekig érő szőkeség ugyanakkor a legvilágosabb hajszín, amit az énekesnőn láthattunk az utóbbi években. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

World Music Awards (@worldmusicawards) által megosztott bejegyzés


Márpedig Rihanna széles szőke skálán kísérletezgetett eddig, de ez az egyik legszebb világos választása, ahol a homokos tónusok keverednek a méz, a búza és az arany árnyalataival. Egyik oldalon szétválasztva viselte hosszú frufruval a homlokán, és az új árnyalataival, mindez kócos fürtökbe és hullámokba formázva. 

Volt már korábban is szőke Rihanna

Tény ugyanakkor, hogy már régóta nem volt ennyire szőke Rihanna. Természetesen kísérletezgetett már jó párszor póttincsekkel fotózások, fellépések kedvéért, de a 2012-es korszakbeli szőkesége valószínűleg az etalon a platina érái között sok rajongójának. Kíváncsi vagy, hozzád melyik szőke árnyalat passzolna Rihanna egyre szőkébb változatai közül? Töltsd ki szőke hajszín tesztünket!

Forrás: Allure Fotó: Getty Images