Rihanna megtalálta, milyen színű körmöt kérsz a manikűrösödtől legközelebb

2024. január 25.
Bár megszokhattuk Rihannától az egészen extravagáns körmöket, 2024-et sokkal visszafogottabb, mégis látványos árnyalattal indította. Mutatjuk a csodás világos bronz árnyalatot, ami tökéletes, ha egy kis színt és ragyogást vinnénk a tél hátralevő napjaiba.
Rihanna köröm 2024 tél
  • Ahogy a 2024-es hajszíneknél, úgy a körömfestésben is tarol a rezes árnyalat.
  • Rihanna mutatta meg, melyik az a világos bronz körömfestés, ami tökéletes választás 2024 téli időszakára.
  • Ezért a körömszínért minden további nélkül odaadjuk a kedvenc pirosunkat!

Rihanna olyan körömfestése abszolút igazodik a 2024-es színtrendekhez. Ahogy a hajfestésben, úgy a manikűrnél is tarol a rezes-bronzos árnyalat. A Fenty Beauty alapítója sem tudott ellenállni a csodás színnek és ragyogásnak. Nem csodáljuk, ezért a világos bronz körömért mi is minden további nélkül lemondunk az égővörös manikűrről!

Rezes bronz körmök 2024 kedvencei

Rihannát Aspenben, bevásárlás közben fotózták le a 2024 slágerszínének számító körömmel

Rihannát Aspenben, bevásárlás közben fotózták le a 2024 slágerszínének számító körömmel

Rihannát az amerikai luxus síparadicsomban, a coloradói Aspenben fotózták le, amint vásárolni ment párjával és gyermekei apjával, A$AP Rockyval. Az énekesnő mézszőke, hosszú hajához egy nagyon kellemes körömszínt választott, ami biztosan nagy kedvence lesz 2024-nek a trendelőrejelzések szerint. Főleg azok után, hogy Rihanna is ilyen körmöket viselt!

A téli körömszínek közül – ahogy a hajszíneknél is – tarolnak a rezes-bronzos árnyalatok. Rihanna ezek közül is egy világosabb, már-már barnás tónust választott. A síeléshez még a hosszú körmökről is lemondott, ezúttal közepesen hosszú volt csak a lekerekített, ám azért szögletes formájúra reszelt manikűrje.

Jól látszik, hogy a rezes-bronzos körömlakk kapott egy fémes finist. Ez adja azt a fajta csillogást, ami kifejezetten téliessé teszi Rihanna körmeit

Mivel egészítsük ki a rezes-bronzos körmöket?

Ahogy Rihanna sminkjén is látszik, a bronzszínű körmökhöz tökéletesen passzol a fényes-rezes szemhéjfesték a holografikusnak ható pillavonallal. Fekete szemhéjtussal emelte ki az összhatást. Ehhez egy fényes rózsaszín rúzst választott, illetve természetes hatású pirosítót. 

A rézvörös fémes körmök téliességét mutatja, hogy remekül passzolt Rihanna sportos szettjéhez a síparadicsomban. 

Rihanna körömfestését érdemes követnünk, ha szeretnénk mindig az aktuális trendek előtt járni. Korábban az énekesnő már azt is megjósolta aktuális körmével, hogy a francia manikűr ismét nagy divat lesz. 

Forrás: Allure, fotó: Getty Images