CUKOVY 2020-as tavaszi-nyári kollekció

2020. március 27.
Tudomány, technológia és nők vezető pozíciókban: három tényező, amely soha nem látott módon formálja a modern világot, és táplálja a vakmerőségéről, hevességéről és játékosságáról ismert márkát. Az idei szezon kollekcióját a legfőbb emberi álomból, az űrutazásból inspirációt merítve, a felfedezésnek szentelte a magyar tervező.

Az új kollekció finom utalás a nyolcvanas évek dizájnjaira, a darabokat olyan technológiák ihlették, amelyeket a gravitáció hiányának leküzdéséért fejlesztettek ki. A 2020-as tavaszi és nyári kollekció környezetbarát kabátokra és dzsekikre fekteti a hangsúlyt, amelyek könnyen alkalmazkodnak a hirtelen változó időjáráshoz: cipzárok és patentek segítik a vízhatlan statement darabok tetszés szerinti átalakítását.

Lecsatolhatod a ruhadarabok ujját, elrejtheted a kapucnit, hosszú kabátból rövid dzsekit varázsolhatsz, és átalakíthatsz egy-egy darabot azáltal is, hogy szorosabbra húzod a derekát – a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen! Ezek a variációk teremtik meg az egyébként felettébb praktikus kollekció hangulatát: egy hangot, amely egy kívánságod szerint alakítható világba hív.

A Cukovy bevetésre kész, a szezont teljes mértékben a fenntarthatóság jellemzi: természetes anyagokat vagy újrahasznosított poliésztert használtak, továbbá a ruhadarabok helyileg készültek. Legyen a ruhadarab fekete-fehér vagy telített, ragyogó narancssárga és erőteljes sárga, a kollekció nagyvárosi nőknek készült, akik tornacipőben viszik reggel a gyerekeiket óvodába vagy iskolába, valamint eléggé felvilágosultak és magabiztosak ahhoz, hogy ruhacsere nélkül kezdjenek el egy üzleti meetinget.

49 fotó megtekintése