CUKOVY 2020-as tavaszi-nyári kollekció

2020. március 27. |

Tudomány, technológia és nők vezető pozíciókban: három tényező, amely soha nem látott módon formálja a modern világot, és táplálja a vakmerőségéről, hevességéről és játékosságáról ismert márkát. Az idei szezon kollekcióját a legfőbb emberi álomból, az űrutazásból inspirációt merítve, a felfedezésnek szentelte a magyar tervező.

Az új kollekció finom utalás a nyolcvanas évek dizájnjaira, a darabokat olyan technológiák ihlették, amelyeket a gravitáció hiányának leküzdéséért fejlesztettek ki. A 2020-as tavaszi és nyári kollekció környezetbarát kabátokra és dzsekikre fekteti a hangsúlyt, amelyek könnyen alkalmazkodnak a hirtelen változó időjáráshoz: cipzárok és patentek segítik a vízhatlan statement darabok tetszés szerinti átalakítását.

Lecsatolhatod a ruhadarabok ujját, elrejtheted a kapucnit, hosszú kabátból rövid dzsekit varázsolhatsz, és átalakíthatsz egy-egy darabot azáltal is, hogy szorosabbra húzod a derekát – a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen! Ezek a variációk teremtik meg az egyébként felettébb praktikus kollekció hangulatát: egy hangot, amely egy kívánságod szerint alakítható világba hív.

A Cukovy bevetésre kész, a szezont teljes mértékben a fenntarthatóság jellemzi: természetes anyagokat vagy újrahasznosított poliésztert használtak, továbbá a ruhadarabok helyileg készültek. Legyen a ruhadarab fekete-fehér vagy telített, ragyogó narancssárga és erőteljes sárga, a kollekció nagyvárosi nőknek készült, akik tornacipőben viszik reggel a gyerekeiket óvodába vagy iskolába, valamint eléggé felvilágosultak és magabiztosak ahhoz, hogy ruhacsere nélkül kezdjenek el egy üzleti meetinget.

Szólj hozzá te is!

Még több LookBook

AGNESKOVACS 2020. WAVE kollekció agneskovacs

AGNESKOVACS 2020. WAVE kollekció

TAU 2020-as nyári kollekció kalap

TAU 2020-as nyári kollekció