Sydney Sweeney irtó szexi, de mégis kifinomult ruhájával lopta el a show-t

2024. március 18.
Ha vörös szőnyeges eseményről van szó, akkor Sydney Sweeney ruhakölteményei soha nem maradnak észrevétlenül, ez alól pedig a legutóbbi filmpremier sem volt kivétel. A színésznő egy irtó szexi, azonban annál inkább kifinomultabb ruhájával ellopta a show-t.
Sydney Sweeney az új filmjének premierjén

Az Eufória és az Imádlak utálni színésznőjének ruha-összeállításai rendszerint magára vonzzák a tekinteteket nemcsak a vörös szőnyeges eseményeken, hanem a hétköznapokban is. Sydney Sweeney nemrég például csillogó bugyival és vadiúj frizurával tündökölt a Miu Miu show-n, de akadt olyan is, amikor szexi mellvértben jelent meg a vörös szőnyegen. 

Sweeney ruhakölteményei soha nem maradnak észrevétlenek, így nem meglepő, hogy ez most sem történt másképp. A színésznő ezúttal ugyanis a Makulátlan című film Los Angeles-i premierjén vette le a közönséget a lábáról, mégpedig nem is akárhogy! Sydney Sweeney az este talán az eddigi legmerészebb és legkáprázatosabb ruhában jelent meg. 

A színésznő által viselt összeállítás felső részét egy virágcsokor alkotta, amit két kar tart össze, miközben a dereka köré fonódik. A ruha közepén pedig a kisebb kivágásoknak köszönhetően jól látható volt, hogy Sweeney nem viselt melltartót, egyszóval hagyta, hogy a műalkotás magáért beszéljen.

Sydney Sweeney az új filmjének premierjén

Sydney Sweeney az új filmjének premierjén

Az ikonikus felsőnek köszönhetően megjelenését mindössze egy fekete magas derekú, és széles szárú nadrággal egészítette ki. Ennek köszönhetően szinte minden szem a csodálatos felsőjére irányult. Megjelenését magas sarkúval és gyémánt fülbevalóval egészítette ki. Sydney Sweeney az összeállításhoz lágy színekkel ellátott, letisztult sminket viselt, szőke tincseit pedig hátrafésülve hordta. 

Forrás: Harpers Bazaar Fotó: Getty Images