Sydney Sweeney csillogó bugyiban, vadiúj frizurával tündökölt a Miu Miu show-n

2024. március 07.
Sydney Sweeney extrém lookkal tűnt fel a Paris Fashion Weeken: a Miu Miu bemutatójára érkező színésznő vagány új frizuráját és hosszú lábait is megmutatta.
Sydney Sweeney

Ismét egy izgalmas szettben jelent meg a Paris Fashion Weeken Sydney Sweeney! Az Eufória és a Madame Web sztárja a Miu Miu bemutatójára érkezett, természetesen tetőtől talpig a divatház darabjaiban. Sydney Sweeney egy extrém mini, gyakorlatilag bugyi méretű ezüst csillogó forrónadrágot választott, amihez fehér szegélyes fekete crop topot húzott. A leisurewear esztétikájából merítkező szettet egy passzoló, oversize fekete blézerrel egészítette ki, és egy platformos, extra magas sarkú cipővel tette igazán nőiessé és szexivé a lookot.

De Sydney Sweeney nemcsak szettjével vonzotta magára a tekinteteket, hiszen a színésznő új frizurát is vágatott: a laza, vállig érő long bob kicsit vagányabbá és nőiesebbé tette a színésznő kislányos báját, így egyértelműen nagyon jó választás volt a számára.

Sydney Sweeney egyébként közvetlenül azután érkezett a Paris Fashion Weekre, hogy március 2-án életében először ő volt a Saturday Night Live házigazdája. A fiatal színésznőnek fénysebességgel száguld előre karrierje, hiszen Imádlak utálni című romantikus filmje is nem régen érkezett a moziba. Bár a Glen Powellel közös romkomja nagyon jó visszajelzéseket kapott, a szintén nemrégiben premierezett Madame Webről már nem mondható el ugyanez. Sydney Sweeney erre merészen reagált is SNL-monológjában, ahol úgy fogalmazott:

Talán láttatok már az Eufóriában vagy az Imádlak utálniban. A Madame Webben biztosan nem láthattatok…

Sydney Sweeney azt is elárulta, hogy bár sokan azt gondolták, hogy van valami közte és Glen Powell között, a feltételezés nevetséges, hiszen vőlegénye is jelen volt a forgatáson producerként. A színésznő azt mondta, vőlegénye „álmai férfija, akivel még mindig együtt vannak és kapcsolatuk erősebb, mint valaha.

Forrás: ELLE US Fotó: Getty Images