Sztárok, akik rendkívül fiatalon jegyezték el magukat

2024. január 11.
Vannak, akik azóta is boldognak élnek a párjukkal, de sajnos nem minden eljegyzés állta ki az idő próbáját…
Sydney sweeney eljegyzés fiatalon

Az alábbi sztárok egy része szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az a bizonyos nagy ő meglehetősen korán, a húszas éveik elején betoppant az életükbe, akivel azóta is boldogan, szerelemben élnek együtt. De a listánkon olyan hírességek is helyet kaptak, akik az eljegyzésbe túl hamar és meggondolatlanul ugrottak bele…

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney 24 éves volt, amikor eljegyezte pasika

Sydney Sweeney 24 éves volt, amikor eljegyezte pasika

Tavaly tavasszal derült ki, hogy az Eufória sztárjának, Sydney Sweeneynek megkérte a kezét, a pasija, Jonathan Davino. A mindössze 24 éves Sydney 2018 óta van együtt a nála 13 évvel idősebb, 37 éves Jonathannal, aki az információk szerint jól menő cégtulajdonos. Az eljegyzésről egyébként azután röppentek fel az első pletykák, hogy február végén egy hatalmas gyűrűvel az ujján fotózták a színésznőt.

Millie Bobby Brown

Jake Bongiovi és Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brownt tavaly áprilisban jegyezte el párja

A Stranger Things 19 éves sztárját, Millie Bobby Brownt tavaly áprilisban jegyezte el párja, Jake Bongiovi egy hatalmas eljegyzési gyűrűvel. Millie és Jake az Instagramon ismerkedtek meg, mielőtt 2021-ben randizni kezdtek. A színésznő elmondta, rögtön tudta, hogy Jake az „igazi”. „Amint elkezdtünk beszélni, azonnal tudtam, hogy hatalmas részét fogja képezni az életemnek. Odarohantam anyukámhoz, és azt mondtam: »Nagyon, nagyon tetszik nekem! Miután találkoztunk, tudtuk, hogy a másikat mindig magunk mellett akarjuk tudni«” – mondta a lány a The Sunday Timesnak.

Hailey Bieber

Justin Bieber és Hailey Bieber

2018-ban jegyezték el egymást

Hailey és Justin Bieber már több mint egy évtizede ismerik egymást, de a kapcsolatuk kialakulásához kellett egy kis idő. 2016-ban összejöttek, majd néhány hónap múlva szét is mentek, és egy ideig szóba sem álltak egymással. Két évvel később, 2018-ban végül minden megváltozott: a két sztár ismét kapcsolatba került egymással, ami olyan jól sikerült, hogy még az év júliusában eljegyezték egymást. Hailey ekkor mindössze 21 éves volt, Justin pedig 24.

Ariana Grande

ariana-grande-pete-davidson

Ariana Grandét egy hónap járás után jegyezték el

Mielőtt Ariana Grande összejött volna exférjével, Dalton Gomezzel, egy ideig Pete Davidsonnal is járt, akivel annak idején annyira komolyan gondolták a kapcsolatukat, hogy eljegyezték egymást. Az énekesnő 2018 májusában kezdett el randizni Kim Kardashian későbbi pasijával, rá egy hónapra pedig már ott csillogott az eljegyzési gyűrű az ujján. Ekkor Ariana és Pete is 24 éves volt. A szerelemük és vele együtt az eljegyzésük azonban nem tartott sokáig, 2018 októberében felbontották az eljegyzést és szakítottak egymással.

Sophie Turner

sophie-turner-joe-jonas

A színésznő egy fotóval jelentette be az eljegyzését

Sophie Turner 2017-ben egy Instagram-posztban jelentette be, hogy Joe Jonas megkérte a kezét. A színésznő az eljegyzési gyűrűről posztolt egy fotót, ami mellé annyit írt, hogy „igent mondtam.” Ekkor Sophie 22 éves volt, Joe pedig 28. A párnak azóta két gyereke született, a házasságuk viszont tavaly nyáron sajnos zátonyra futott.

Fotó: Getty Images