Tavaszi pasztell körmök, ahogy Sydney Sweeney szereti

2024. február 20.
Igazi káosz, de imádjuk Sydney Sweeney legújabb manikűrjét. Minden van rajta, amit a tavaszi körömtrendek diktálnak: térbeli masnik és pasztellszínek, kokett hatással.
Tavaszi pasztell körmök Sydney Sweeney
  • Sydney Sweeney sem állt ellen a tavaszi masniőrületnek.
  • Egy manikűrön belül mutatta meg a színésznő, ami 2024 tavaszán divat lesz a körömfronton.
  • Ha tavaszi pasztell körmöket keresünk, tökéletes inspiráció Sydney Sweeney kokett manikűrje.

Azt tudjuk már, hogy a kokett stílus a masnikkal hatalmas trend 2024 tavaszán, nem csak az öltözködésben, frizurában, de a manikűrben is. Imádják a sztárok is, láthattuk már masnis ruhában és/vagy hajjal Jennifer Lopezt, Mandy Moore-t és legutóbb Megan Foxot is. Sydney Sweeney most azt mutatta meg, hogyan játszhatunk a masnikkal, ha tavaszi pasztell körmöket szeretnénk.

Masnik és körmök pasztellben

Sydney Sweeney úgy döntött, hogy nem a haját, hanem a körmeit díszíti masnikkal. De nemcsak úgy diszkréten, hanem kreatív káoszt alkotva. Zola Ganzorigt készítette el Sydney Sweeney számára a tavaszi pasztell körmöket 3 dimenziós masnikkal a még erősebb kokett hatásért. 

Sydney Sweeney hosszú, ovális körmeit a legkokettebb halvány rózsaszínre festette, majd itt jött a csavar, amitől ez a manikűr nem csak egy egyszerű tavaszi pasztell köröm lett. Telerakta a színésznő körmeit háromdimenziós masnikkal mindenütt. 

Láthatunk törtfehér szalagszerű masnit Sydney Sweeney középső ujján, egy kristályszerű masnit a hüvelykujj körmén, de a mutatóujj körmére is jutott egy hullámos végű masni. Ha jól megnézzük, a gyűrűsujján egy olyan masnit látunk, ami cseresznye alakú. 

Sydney Sweeney tavaszi pasztell körmeit kokott stílusban dobta fel masnikkal

Sydney Sweeney tavaszi pasztell körmeit kokott stílusban dobta fel masnikkal

Tavaszi pasztell körmök rendezett káoszban

Ha a masnirengeteg nem lenne elég, Sydney Sweeney tavaszi pasztell körmeire kerültek még különböző szívek is, hogy még kaotikusabb legyen az összhatás. Ezek után tényleg nem lehet nem szeretni ezt a tavaszi pasztell körömkreációt.

Forrás: Allure, fotó: Getty Images, Instagram