Penélope Cruz apró forrónadrágban táncol legújabb címlapfotóján

2024. március 20.
Penélope Cruz egy fekete monokróm szettben, krokodilbőr forrónadrágban idézte meg a '90-es éveket.
Penélope Cruz

Penélope Cruz még mindig nagyon érzi a ’90-es éveket. A színésznő a V Magazine címlapján jelent meg ebben az oldschool, de mégis felfrissített szettben.

A 49 éves Penélope Cruz tetőtől talpig feketébe lett öltöztetve a fotóhoz, ami színében eltér a ’90-es évek neonforgatagától, de maguk a ruhadarabok teljesen jól hozzák a korszakot.

A spanyol Penélope Cruz a címlapon egy fekete, áttetsző Fleur Du Mal blúzban és egy LaQuan Smith krokodilbőr hatású forrónadrágban pózol, amihez fekete harisnyát és térdig érő David Koman csizmát választottak. A Penélope Cruzon látható szettet a stylist saját baseballsapkája és Chanel gyöngy nyak- és derékláncok teszik teljessé.

A V Magazine fotózása közben a ’90-es évek slágerei szóltak a háttérben, biztosítva a teljes átszellemülést. Penélope Cruz nem tudott ellenállni a nagy klasszikusoknak és bemutatott néhány ikonikus táncmozdulatot is munka közben, amiből a szuper képek születtek.

Az újság számára egyébként Dua Lipa énekesnő készített interjút Penélope Cruzzal, aki az elmúlt évben legújabb filmjével, a Ferrarival járta a világot. A színésznő a filmben az Adam Driver által alakított Enzo Ferrari feleségét, Laura Ferrarit alakítja.

Penélope Cruz így nyilatkozott karakteréről: „Laura esete csak egy újabb példa arra, ahogy egy nő egy férfi árnyékában éli az életét, amit a társadalom teljesen elfogad és támogat. Úgy éreztem, bosszút kell állnom emiatt. Annyi nőt látok világszerte ugyanebben a cipőben járni. Michaelnek (Michael Mann, a film rendezője) és nekem ez egyfajta személyes küldetésünkké vált, hogy hangot adjunk ennek a nőnek, aki rengeteg hasonló helyzetben lévő asszonyt képvisel a világból.”

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images