Penélope Cruz és Brad Pitt között szikrázik a levegő

2024. március 06.
Penélope Cruz és Brad Pitt nem tudják eldönteni, hogy a steaket vagy egymást falják-e fel a Chanel legújabb reklámjában.
Penelope Cruz Brad Pitt chanel

Penélope Cruz és Brad Pitt egy nagyon hangulatos, fekete-fehér Chanel-reklámban szerepelnek együtt.

A kisfilm egy 1966-os klasszikust, az Egy férfi és egy nő című filmet idézi meg képi világában, sminkben és zenében is. Penélope Cruz és Brad Pitt pedig a címszereplő férfit és nőt. 

A Chanel-reklámban Pitt és Cruz egy autóban utaznak, hol narrációban, hol élő szövegként hangzanak el a mondatok. A páros megérkezik Deauville-be a Belle Epoque nevű étterembe, ahol rendelnek. Az autókázós jelenet óta egyértelmű a Brad Pitt és Penélope Cruz karaktere közötti szexuális feszültség, amit csak fokoz az éttermi jelenet.

Pitt vörösbort rendel és steaket javasol Cruznak, majd cinkos módon megállapítják, hogy valószínűleg idegesítik a fiatal pincérnőt. 

Végül a kimondatlan szexuális feszültséget Penélope Cruz karaktere azzal manifesztálja, hogy rákérdez a pincérnőnél, van-e szabad szobájuk a vacsora utánra… 

Az éttermi jelenet közben végig az asztalon van Brad Pitt és Cruz között egy fekete Chanel táska, mint ahogy ott volt az asztalon az eredeti filmben Anouk Aimée színésznő saját Chanel táskája is.

A Chanel divatház 2024/25 őszi/téli bemutatóját nyitotta ezzel a szuper hangulatos videóval, amiben Penélope Cruz és Brad Pitt is ellenállhatatlanok. 

„Ez egy love story kezdete Deauville-ben. Egy olyan helyen, ami nagyon kedves a Chanel divatház számára és amely nagyon erősen inspirálta Virginie Viard kollekcióját” – nyilatkozta a ház képviselője.

Forrás: dailymail.co.uk        Fotó: Getty Images