Penélope Cruz lélegzetelállítóan fest új karamell frizurájával

2024. február 28.
Penélope Cruz új frizurája telitalálat a színésznő megjelenését illetően. Cruz mintha megállította volna az idő kerekét.
Penélope Cruz új frizura

Penélope Cruz ellenállhatatlan új frizurát villantott a SAG-díjátadón. A 49 éves Penélope Cruznak nagyjából minden jól áll, de ezzel a karamellszínben pompázó, vállig érő frizurával különösen a szívünk közepébe talált. 

Cruz a Screen Actors Guild Awardson jelent meg vasárnap este ebben a romantikus, vállat szabadon hagyó, flitterekkel díszített, sötétkék Chanel ruhában. A spanyol születésű Penélope Cruz szettjének sötét árnyalatait és üde bőrét pedig csak még jobban kiemelte a világosbarna highlightokkal feldobott vagány frizura. 

A színésznő 2018 óta a Chanel egyik márkanagykövete, a legutóbbi, balerinák ihlette kollekciójukból nézte ki magának az estén viselt ruhát. 

Penélope Cruz istenien festett új frizurájával.

Penélope Cruz istenien festett új frizurájával

A Ferrari című filmmel járja mostanában a világot és a díjátadókat Penélope Cruz. A történetben Cruz alakítja Laura Ferrarit, az alapító feleségét, aki egy nagyon misztikus alakja volt Ferrari életének.

Penélope egy interjúban elmondta, hogy szinte semmilyen konkrét adatot, fényképet vagy videót nem tudtak előásni Lauráról, akiről mindössze annyit beszéltek, hogy „nehéz természet” volt.

„Hangot akartunk adni ennek a nőnek, aki nem csak Ferrari felesége, de üzlettársa is volt hosszú évtizedeken keresztül” – nyilatkozta egy interjúban Penélope Cruz. Bár a színésznő sokak szerint ellopta a show-t a Ferrarit alakító Adam Driver elől a filmben, nem jelölték Oscar-díjra Laura Ferrari megszemélyesítéséért.

Forrás: Instagram     Fotó: Getty Images