Penelopé Cruz földre szállt angyalként ragyogott a Chanel bemutatóján

2023. október 05.
Exkluzív fotókon mutatjuk meg a 49 éves Penelopé Cruzt, aki egy álomszép hófehér együttesben vonult a Chanel új tavaszi-nyári kollekciójának bemutatóján.

Nemrégiben írtuk meg, hogy Penelopé Cruz Epres Pannival pózolt Párizsban a Lancôme eseményén, de nagyon úgy tűnik, hogy a sűrű, szépség- és divateseményekkel zsúfolt időszak továbbra sem ért véget a 49 éves színésznőnek. A Volver és a Vicky, Cristina, Barcelona sztárja most a Chanel 2024-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciójának bemutatóján jelent meg, ahol egy káprázatos fehér együttesben pompázott.

Penelopé Cruz gombos, fehér kosztümjét elképesztő aprólékossággal kidolgozott, kristályokból kirakott állatok díszítették: a diszkrét őzikék, nyuszik és madarak messziről szinte alig kivehetőek, közelről mégis izgalmas, a high fashinhöz méltóan egyedi és különleges részletként tárulnak fel. 

Mutatjuk a Chanel exkluzív fotóit: 

 

Szerintünk Penelopé Cruznak csodásan állt a hófehér együttes – legutóbb talán a Velencei Filmfesztiválon viselt ennyire elegáns, mégis különleges szettet, persze akkor is elég jól mutatott, amikor karácsony alkalmából csupán egy szál bugyiban pózolt.

@marieclairehun Emilia Clarke, Paris Hilton and more. #emiliaclarke #parishilton #arianadebose #leiladepina #yoyocao #chanel #chanelparis #parisfashionweek #parisianstyle ♬ Luxury fashion (no vocals) - TimTaj

Fotó: Getty Images, Chanel