Selena Gomez tetőtől talpig babarózsaszín szettben tündökölt

2024. április 09.
Selena Gomez csoda szép tavaszi rózsaszálra emlékeztetett legújabb sminkterméke New York-i bemutatóján. A rágószínhez finom retró stílust társított az énekesnő.
Selena Gomez tavaszi köröm

Az biztos, hogy Selena Gomez tudja, hogyan kell az eseményhez öltözni! Az énekesnő április 6-án saját sminkmárkája, a Rare Beauty New York-i termékbemutatóján vett részt, ahol új termékét, Soft Pinch Luminous Powder Blusht népszerűsítette. Mivel bájos, rózsás pirosítóról van szó, Selena Gomez is tetőtől talpig rózsaszínbe bújt: vékony övvel díszített, virágmintás rózsaszín miniruhát, masnis rózsaszín tűsarkút és egy álomszép rózsaszín kabátot viselt. Selena Gomez elképesztően festett a nőies ingruhában, ami megmutatta az énekesnő hosszú és kecses lábait, a végső lookot pedig csillogó ékszerekkel tette még ragyogóbbá.

Hogy egy kicsit még csavarjon a megjelenésén, Selena Gomez retró bájjal fűszerezte szettjét. Orlando Pita sztárfodrász feltupírozott, hatvanas évek ihlette frizurát alkotott neki, Hung Vanggo sminkes pedig klasszikus szemsminket és rózsás pírt varázsolt a sztár arcára – természetesen a Soft Pinch pirosító segítségével.

Selena Gomez: szupersztár és üzletasszony

Selena Gomez nemcsak a pirosítójától, de láthatóan a büszkeségtől is ragyogott a nagyszabású bemutatón. Az énekesnő 2020 szeptemberében indította útjára a Rare Beautyt, melynek nevét 2020-as Rare című albuma ihlette. Bár beauty brandről van szó, Selena Gomez azt mondta, márkájával szeretné megkérdőjelezni a tökéletesség ideálját, miközben a mentális egészség fontosságára és az elfogadásra is felhívja a figyelmet. 

2023 októberében Selena Gomez megtartotta az első jótékonysági eseményét is a márkához kapcsolódva, a Rare Impact Foundation Benefitet, ahol szintén a mentális egészség, illetve azt övező stigmák lebontásának ügyét karolta fel.

Forrás: People Fotó: Getty Images