Selena Gomez elképesztően festett szexi fekete özvegy szettjében

2024. március 31.
Selena Gomez kollégája, Steve Martin premierestjére érkezett a dögös, tetőtől talpig fekete szettben, ami szerintünk elképesztően állt neki.
Selena Gomez

A 31 éves Selena Gomez a Gyilkos a házban (Only Murders in the Building) című filmje másik szereplőjének premierjére érkezett péntek este egy elképesztően dögös, fekete szettben. Steve Martin dokumentumfilmjének bemutatójára Selena Gomez egy izgalmas nyakrészű fekete ruhában érkezett: az ejtett vállú ruhát nagy volumenekkel dolgozó fodor díszíti, egyébként egyszerű szabással követi Selena Gomez alakját. Az elegáns, mégis szexi darab mellé Selena Gomez egy klasszikus fekete tűsarkút választott, sötét haját pedig szoros kontyba igazította.

Mutatjuk is a csodaszép képeket:

 

Selena Gomez láthatólag sugárzó és jókedvű volt az eseményen, annak ellenére, hogy sokak szerint újra felperzselődött a konfliktus közte és Hailey Bieber között. Justin Bieber felesége ugyanis a napokban megosztotta a Beyoncé által előadott Jolene-t egy dühös emoji kíséretében, amivel – a dalszöveget figyelembe véve – arra utalhatott, hogy valaki el akarja lopni tőle a férjét. Ez a valaki pedig minden bizonnyal Selena Gomez lehet.

Selena Gomez egyébként egy ideje boldog kapcsolatban él Benny Blancóval, és egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki Justin Bieberrel és új feleségével van elfoglalva. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images