Dua Lipa a pucérruhák koronázatlan királynője

2024. április 29.
Dua Lipa az évek során már bebizonyította, hogy nem retten vissza a merész trendektől, így időről időre mindig sikerül meglepetést okoznia. Ezúttal egy egyedi Chanel ruhában lépett vörös szőnyegre, amelynek elkészítése több mint 1000 órába telt.
Dua Lipa a pucérruhák királynője

Dua Lipa nemcsak zenei karrierjéről, hanem öltözködési stílusáról is híres. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a merész partiszettek koronázatlan királynője. 2022-ben például alig akadt kihívója a pucérruhák trendjének csúcsra járatásában, azonban a merész ruhák iránti lelkesedése továbbra sem hagyott alább. 2023-ban például tangabugyis koktélruhában szilveszterezett, nem sokkal később pedig egy merész áttetsző ruhában érkezett a milánói divathétre. Olyan is megesett, hogy Dua Lipa kristályokkal borított maxiruhája szinte semmit sem hagyott a képzeletnek. 

Az énekesnő egy időre elkanyarodott a cowboytrend felé, de ezúttal ismét egy különleges szettben kápráztatta el a közönséget. A popsztár a manhattani Lincoln Centerben megrendezett Time100 gálára egy egyedi készítésű Lorenzo Posocco által tervezett együttesben érkezett. A Chanel ruha átlátszó csipke elemekkel volt ellátva, amely ismét kristályokkal volt ellátva. A ruhát 45 ezer kő díszítette, ezért állítólag több mint 1000 órába telt, mire elkészítették az énekesnő estélyijét. A merész V kivágást egy fekete masni törte meg. Dua Lipa a csillogó összeállítást egy gyémánt nyaklánccal és a hozzá illő gyűrűkkel tette teljessé. Vörös haját laza hullámokban viselte. 

Dua Lipa Chanel ruhája

Dua Lipa Chanel ruhája

Dua Lipát jelenleg az 51 legbefolyásosabb nő között tartják számon, így felkerült a Time 100-as listájára. Az eseményen a fellépők között is szerepelt, majd együtt ünnepelt párjával, Callum Turnerrel. Ugyan a randira az énekesnő egy visszafogottabb szettben érkezett, Lipa nem retten vissza a megosztó trendektől. Éppen ezért most elhoztuk a Grammy-díjas énekesnő legmerészebb ruhakölteményeit. 

1. Dua Lipa extrém szoknyája, ami egy madárkalitkára hajaz

Dua Lipa extrém szoknyája, ami egy madárkalitkára hajaz

Dua Lipa extrém szoknyája, ami egy madárkalitkára hajaz

Dua Lipa az Alita: a harc angyala című akciófilm londoni premierjén egy pánt nélküli Armani Privé ruhában lépett szőnyegre, amelynek felső részét fekete-fehér csíkok díszítették. csillogó ruha alja egy áttetsző szoknyából állt, amelynek formája és mintázata egy madárkalitkára emlékeztet minket. 

2. Dua Lipa biztosítótűvel díszített ruhája

Dua Lipa biztosítótűvel díszített ruhája

Dua Lipa biztosítótűvel díszített ruhája

Az énekesnő a 61. Grammy-díjátadón szintén egy fekete-fehér együttest viselt, amely a Versace-házból származott. A ruha alacsony nyakkivágással rendelkezett, amelyet túlméretezett arany biztosítótűkkel díszítettek. 

3. Dua Lipa pillangó ruhája 

Dua Lipa pillangó ruhája

Dua Lipa pillangó ruhája

Lipa a 2021-es Grammy-gálán szintén egy Versace ruhával vette le a lábáról a közönséget. A pillangó tematikájú áttetsző ruhának minden részletét láthatóan alaposan megtervezték. A ruha felső részének mintája pedig egy pillangó formáját adja vissza. A csillogós aszimmetrikus ruhát egy hozzá illő magas sarkúval párosították.

4. Dua Lipa fehér pucérruhája

Dua Lipa fehér pucérruhája

Dua Lipa fehér pucérruhája

Dua Lipa 2022-ben vett részt Simon Porte Jacquemus és Marco Maestri esküvőjén, ahol a dress code fehér volt. Az értesülések szerint az énekesnő ruháját Jacquemus tervezte erre az eseményre. A földig érő ruha teljesen áttetsző volt, amit fehér virágok díszítettek.

Forrás: Business Insider Fotó: Getty Images